Ми у Facebook
20.02.2019, 14:00

Навчитися жити: про що фільм “Людина з табуретом”? (+ФОТО, ВІДЕО)

Скрін з офіційного трейлеру.

У Рівному відбулася демонстрація, без сумніву, важливого фільму.
Вчора, 19 лютого, в місті відбувся допрем’єрний показ фільму “Людина з табуретом”. Режисер фільму — Ярослав Попов, продюсер — Катерина Мізіна.

Головні герої фільму — талановитий режисер-документаліст, ветеран Леонід Кантер та його друзі і близькі, які вирушили за край світу, аби втілити свою мрію — встановити табурети з київської кухні на березі океанів. Усі перепитії, радощі й горесті, народження і життя — усе це майже за дві години проходить перед очима глядача, камера супроводжує Кантера та інших мандрівників.



Відео з каналу Людина з Табуретом на Youtube.



Фільм — майстерна документалістика, добре виконана, але це не найголовніше.

“Людина з табуретом” - це досвід Леоніда Кантера, його особистісний досвід проживання життя, яким він ділиться з іншими. І в цьому закладені прості й стислі ідеї. Про те, що життя — це більше, ніж “багатоповерхові шпаківні” чи постійна гонитва за власним благом. І також потрібно, зрештою, навчитися жити, адже шаблонних рішень тут немає.

Леонід Кантер. "З табуретом до Індійського океану".<br />
<br />
Автор:Дмитро Кантер.
Леонід Кантер. "З табуретом до Індійського океану".

Автор:Дмитро Кантер.


Всі знають, що життя — це мандри. Леонід Кантер вирішив зійти на своїй зупинці, на своїй станції. В останньому листі, як розповідають творці фільму, він попросив зробити фільм про любов.

І здається, що усе вийшло.





На правах реклами