Ми у Facebook
10.03.2019, 11:00

Монетизація субсидій: Рева розповів про санкції у разі несплати за комунальні послуги

У разі несплати за комунальні послуги отримувачем субсидії управління соціального захисту населення призупинятиме адресну допомогу.
Про це в ефірі "Прямого" в ток-шоу "Ехо України" повідомив міністр соціальної політики України Андрій Рева.

"Звичайно, можна отримати субсидію і проїсти її. Ми не можемо проконтролювати кожну людину, яка отримає гроші. Це відповідальність кожного. Але є одна річ, яку я хотів би, щоб всі пам’ятали. Її можна проїсти один раз. Далі, якщо ви не заплатите, вам просто наступної не дадуть. Це цільова допомога", - наголосив міністр.

"Кожне підприємство, яке надає комунальні послуги, воно має свою клієнтську базу. І, відповідно, у них є своя бухгалтерія. Люди мене можуть поправити, якщо я щось скажу не так. Але ви знаєте, що таке не заплатити за електроенергію протягом місяця. До вас одразу прийде контролер і задасть певні питання. Те саме стосується газу. А це основні, скажімо так, проплати.

Тобто в даному випадку підприємства, які надають послуги, вони обов’язково
людей відвідають, повідомлять і з’ясують, в чому проблема. Якщо вони побачили, що людині дали гроші, в неї все нормально, а вона не заплатила, то вони тоді інформують управління соціального захисту населення, і управління припиняє цю виплату, поки ти не заплатиш, не розрахуєшся. От і все", - додав Рева.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ