Ми у Facebook
05.04.2019, 16:40

Передвиборні програми: Що обіцяє Володимир Зеленський?

21 квітня відбудеться другий тур президентських виборів.
У президентській гонці зійдуться два кандидати - діючий президент Петро Олексійович Порошенко та Володимир Олександрович Зеленський.

На сайті ЦВК розміщено передвиборні програми усіх кандидатів, "ОГО" пропонує ознайомитися з планами та ініціативами обох претендентів на президентське крісло.

Передвиборчі програми: Що обіцяє Петро Порошенко

Основні пункти(витяги) з передвиборної програми кандидата у президенти Володимира Зеленського:

Народовладдя


- Мій перший законопроект: «Про народовладдя». У ньому ми разом закріпимо механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії. В сучасній Україні це повинно відбуватись із максимальним використанням новітніх технологій.

Людина і Держава


- Держава для Людини, а не Людина для держави. Повага до людської гідності повинна стати основним принципом у діяльності держави. Реформи повинні позитивно відображатись на кожній Людині, а не на десятьох сім’ях.

Справедливість і Рівність


- Впроваджувати рівність та справедливість почну із себе. Мої законопроекти у цьому напрямі: «Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів»; «Про імпічмент Президента України»; «Про відкликання народного депутата України».

Безпека людини і безпека країни


- Ми повинні вибороти мир для України. Перед гарантами за Будапештським меморандумом і партнерами з ЄС ми ставитимемо питання підтримки України у прагненні завершити війну, повернути тимчасово окуповані території і змусити агресора відшкодувати завдані збитки. Здача національних інтересів і територій не може бути предметом жодних перемовин.

Економіка


- Першочергові завдання розвитку економіки: детінізація економіки, свобода конкуренції, розвиток внутрішнього виробництва, довгострокове недороге кредитування. Я, як Президент, буду гарантом кожному великому інвестору, який прийде в Україну.

Боротьба з корупцією


- Нульова толерантність до корупції на всіх рівнях. Підозрюваний у корупції не вийде під заставу. Засуджений за корупцію отримає конфіскацію майна і довічну заборону обіймати державні посади. Викривач корупції перебуватиме під захистом держави та отримуватиме матеріальне заохочення.

Медицина


- Найважливіший крок в охороні здоров’я – перехід до страхової медицини. Пацієнт буде сам визначати програму страхування, обирати заклад, лікаря, спосіб лікування. Базовий рівень страхування для малозабезпечених верств населення – за рахунок держави.

З повним текстом передвиборчої програми кандидата у президенти Володимира Зеленського можна ознайомитися на сайті Центральної виборчої комісії України.





На правах реклами