Ми у Facebook
28.04.2019, 08:00

Як працюватимуть відділення ПриватБанку на Великдень та травневі свята

У період святкування Великодня та травневих свят клієнти ПриватБанку зможуть здійснювати фінансові операції у звичайному режимі самообслуговування 24/7/365.
Протягом святкування безперебійно працюватиме сервіс Приват24 та мобільний додаток Privat24, за допомогою яких можна буде оплатити рахунок, купити квиток на транспорт, отримати чи відправити переказ, поповнити депозитний рахунок чи рахунок мобільного оператора та здійснити інші послуги.

Зокрема, у Рівному 27 квітня обслуговуватимуть клієнтів у відділеннях, у яких субота є стандартно робочим днем. Режим роботи буде скорочений на 1 годину. В обласному центрі - це відділення “Політон” по вул. Київській, 21, відділення №21 по вул. Соборна, 62Б (біля монументу княгині Марії Несвицької) та відділення “Проспект Миру”, що працює за адресою проспект Миру, 8. Усі інші відділення не працюють.


28 квітня (неділя) та 29 квітня (понеділок) - вихідний святковий день для усіх банківських відділень.


30 квітня (вівторок) - вихідний святковий день для усіх банківських відділень. Робочий день переноситься на 11 травня (субота).


Під час травневих свят графік роботи відділень наступний:


1 травня (середа) - вихідний святковий день для усіх банківських відділень.



2 травня (четвер) та 3 травня (п’ятниця) - усі відділення ПриватБанку працюють за стандартним робочим графіком.


8 травня (середа) - усі відділення ПриватБанку працюють за стандартним робочим графіком. Режим роботи співробітників та відділень скорочується на 1 годину.


9 травня (четвер) - вихідний святковий день для усіх банківських відділень.


11 травня (субота) - відпрацювання за перенесення робочого дня з 30 квітня. Режим роботи співробітників та відділень скорочується на 1 годину. Відділення, для яких субота є робочим днем, працюють у стандартному режимі згідно встановленого графіку роботи.


Корпоративні клієнти ПривaтБанку, в тому числі державні підприємства і компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 в будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомогою “Привaт24 для бізнесу”. Отримати доступ до рахунків можна і через мобільний додаток "Привaт24 для бізнесу".


Також в передсвяткові та святкові дні банк перейде на окремий графік інкасації банкоматів і терміналів самообслуговування, щоб забезпечити доступ до готівки для всіх клієнтів в повному обсязі.


Загалом на Рівненщині клієнти ПриватБанку можуть обслуговуватись у 53 відділеннях, 167 банкоматах та здійснювати операції у понад 345 терміналах самообслуговування. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).





На правах реклами