Ми у Facebook
05.05.2019, 17:17

Як виглядатиме Катерина Кухар у фільмі, який знімає рівнянка?

Зірка балету у стрічці зіграє таємничу роль.
Прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар зіграє у фільмі "Віддана" загадкову артистку пересувного театру. Епізод за її участю започатковує центральну історію фільму. На сцені театру Катерина Кухар виконуватиме складні трюки.


фото з facebook.com/kukhar.kateryna
фото з facebook.com/kukhar.kateryna


«Моя роль пов'язана з відчуттям польоту, акторською грою і навіть виконанням небезпечних трюків, саме тому я ще додатково працювала з каскадерами. Підготовка до зйомок принесла масу задоволення, оскільки мені притаманні нотки азарту та адреналіну. Шукати натхнення не довелося, воно завжди зі мною!», – ділиться враженнями Катерина Кухар.

фото зі сторінки Віддана у мережі Фейсбук.
фото зі сторінки Віддана у мережі Фейсбук.



На сторінці фільму "Віддана" у мережі Фейсбук з'явилися фото костюму героїні, яку зіграє Катерина Кухар.

фото з facebook.com/viddana.movie
фото з facebook.com/viddana.movie


"Тонкі, майже невагомі тканини, оздоблення, візерунки та витончені орнаменти. Знаємо напевне – Катерина Кухар виглядатиме неймовірно!

Перший ескіз до її костюму від Лесі Патока. І це лише початок!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у квітні розпочалися зйомки нового українського кіно "Віддана". Кіно знімається за твором нової української літератури - романом Софії Андрухович "Фелікс Австрія".

У тизері фільму звучить пісня гуру пісня «Човен» гурту Один в каное на вірш Івана Франка. Євген Філатов створив її аранжування, а солістка гурту Ірина Швайдак записала нову вокальну партію.

Режисер стрічки - рівнянка Христина Сиволап.



Христина Сиволап відома короткометражкою на мільйон гривень – “Давай не сьогодні”, яку зняла у 2013 році. У 2015 році робота рівнянки виграла короткометражний конкурс на італійському кінофестивалі Triest Film Festival, а у Львові на “Wiz-Art” стрічка отримала приз глядацьких симпатій.

Стрічка “Давай не сьогодні” також отримала другу премію на РМКФ МІСТО МРІЇ.

Також була режисером однієї зі знімальних груп серіалу "Тато Ден".





На правах реклами