Ми у Facebook
21.05.2019, 08:40

Коли відремонтують тротуар біля Головпоштамту в Рівному?

Це питання неабияк хвилює рівнян.
Нещодавно відомий мешканець Рівного Віктор Булига розмістив петицію на сайті Рівненської міської ради з проханням облагородити територію поблизу знаного будинку, що на вулиці Соборна, 56.

“Останні декілька років з певним сумом щодня проходжу біля споруди Рівненського Головпоштамту. Мабуть не я один ловив себе на думці, ступаючи бруківкою, що такий жах у центрі міста не робить честі ні місцевій владі, ні нам рівнянам, які, проходячи цією ділянкою, зашпортуються, спіткаються, або ж просто обходять справжні вибоїни і не роблять нічого щоб навести лад. І це все у самому серці Рівного!”, - пише Віктор Булига у тексті петиції.

Текст на сайті міськради з’явивився 19 квітня, початок підписів припадає на 23 квітня. Поставити свій підпис можна до 7.червня 2019 року.

фото зі сторінки Віктора Булиги у фб
фото зі сторінки Віктора Булиги у фб


Як запевняють міські комунальні служби, ремонт згаданої території у них запланований:

“Роботи з ремонту покриття тротуару з фігурних елементів мощення на вулиці Соборній біля Головпоштамту передбачено на 2019 рік. Термін виконання вказаних робіт до кінця поточного року. Кошторис на виконання робіт буде складатися безпосередньо при укладання договору з виконавцем”, - зазначає начальник управління житлово-комунального господарства Ярослав Сахнюк.

Цікаво також, що за словами Ярослава Сахнюка, окремого переліку вулиць, де планується ремонт покриття з плитки та фігурних елементів мощення немає.

Проте, нагадаємо, що рівняни можуть поскаржитися на ями.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ