Ми у Facebook
07.06.2019, 08:35

У Рівному запрацювала гаряча лінія "PRO житло"

Ми вже неодноразово анонсували, що у Рівному розпочне роботу гаряча лінія щодо питань придбання нерухомості. І це нарешті сталося!
Інформація про об’єкти нерухомості міста, перелік документів та дозволів для будівництва, технічні та юридичні питання, - все це ви зможете дізнатися у консультантів “PRO Житло”. Фахові відповіді спеціалістів у зручній для вас формі – особистого чи онлайн спілкування – до ваших послуг.



Організатори цього важливого для містян проекту переконують, що вже давно бачили необхідність реалізації такої ідеї і саме зараз настав час для її втілення.

- Гаряча лінія “PRO Житло” створена з метою підвищення рівня поінформованості мешканців, які збираються придбати житло в новобудові, в питаннях технічного оснащення майбутньої оселі, вибору місця розташування будинку, інфраструктури району, юридичних аспектах оформлення угоди придбання, аби убезпечити їх від ймовірних ризиків та зробити процес покупки простим і зрозумілим, - говорить автор проекту Олександр ГУСАРУК.

Консультанти гарячої лінії можуть надати:
1. Інформацію про об’єкти первинної нерухомості: етапи будівництва, розташування об’єкта, відповідність містобудівним умовам та генплану забудови міста, інфраструктуру, комунікації, тощо.
2. Перелік необхідних документів та дозволів, які потрібні для здійснення процесу будівництва.
3. Відповісти на технічні питання: технології та матеріали будівництва, які використовуються, їх переваги та недоліки; наповнення квартири - на що потрібно звернути увагу в першу чергу; сертифікація матеріалів; відповіність ДБН.
4. Проінформують про державні структури, які беруть участь в процесі реєстрації угоди купівлі-продажу та реєстрації прав власності нерухомого майна.
5. Нададуть юридичні консультації: шляхи придбання нерухомості в новобудові; які пункти обов’язково має містити договір купівлі-продажу нерухомості; перелік документів, які має надати забудовник.

Величезною перевагою гарячої лінії “PRO Житло” є ще і різні можливості каналів зв’язку. Мова йде про особисте звернення до офісу за адресою місто Рівне, вул. Кн. Ольги, 5 оф.219; звернувшись за телефоном гарячої лінії 096 033 033 4; задавши питання в соцмережах, електронним листом або на сайті. Всі консультації спеціалістів є безкоштовними. То ж не баріться – питайте!

!Все про новобудови Рівного і не тільки

e-mail:
prozhytlo@gmail.com

https://www.facebook.com/prozhytlo.com.ua/





На правах реклами