Ми у Facebook
22.06.2019, 15:01

Святослав Вакарчук відвідав знаний університет на Рівненщині

oa.edu.ua.

Сьогодні Національний університет “Острозька академія” відвідав фронтмен гурту “Океан Ельзи”, лідер новоствореної політичної партії “Голос” Святослав Вакарчук.
“Для мене велика честь перебувати в Острозькій академії, яка відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Приємно, що цей навчальний заклад заснований на українських традиціях. Це місце саме для мене, оскільки я дуже люблю вчитися. Бажаю вам залишатися такими як ви є — місцем знань, незалежної думки, залізних принципів, місцем, де не тільки навчають професії, а й бути справжньою людиною”, — звернувся до присутніх Святослав Вакарчук.

oa.edu.ua.
oa.edu.ua.


Під час зустрічі зі студентами і професорсько-викладацьким складом гість поділився власним баченням розвитку країни, а також відповів на низку запитань.


oa.edu.ua.
oa.edu.ua.


“Нам варто змінювати основи цієї системи, яка діяла в нашій країні. Сьогодні Україні потрібна нова політика, яка базується на простому принципі — держава має бути для людини, а не людина для держави. Закон має бути один для всіх: як для студента, так і для ректора, як для президента, так і для домогосподарки. Економіка повинна бути без олігархів, а влада підзвітна громадянам. Беззаперечним є також шлях України у Європу”, — зауважив Святослав Вакарчук.


oa.edu.ua.
oa.edu.ua.


Також значну увагу пан Святослав закцентував на баченні реформування вищої освіти й подолання корупції у цій сфері:

oa.edu.ua.
oa.edu.ua.



“Замість трьохсот закладів вищої освіти в Україні має залишитися тридцять — такого рівня, як Острозька академія. Відповідно до цього можна ефективно розподілити бюджет і дати таким чином розвиватися університетам”.

oa.edu.ua.
oa.edu.ua.


oa.edu.ua.
oa.edu.ua.




Після спілкування — традиційне фото на пам'ять та екскурсія Музеєм історії Острозької академії.

oa.edu.ua.
oa.edu.ua.


oa.edu.ua.
oa.edu.ua.


Нагадаємо, що Острозька академія має одну із найкращих правничих шкіл.

Нагадаємо, що студенти-економісти з Рівненщини в трійці найкращих в конкурсі Global Money Week.

Острозька академія мала найбільший конкурс серед університетів на Рівненщині.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ