Ми у Facebook
03.08.2019, 12:31

Розвінчуємо поширені міфи про пластикові вікна

Деякі люди не хочуть встановлювати пластикові вікна через помилкові уявлення про них. Сьогодні ми розберемо кілька з цих міфів і пояснимо, чому вони не відповідають дійсності.

Через пластикові вікна в приміщенні накопичується конденсат


Насправді з будь-якими вікнами в кімнаті може з’явитися конденсат (якщо з конструкціями все гаразд і вони не мають щілин). Рішення цієї проблеми дуже просте і випробуване часом – регулярне провітрювання. Чим сильніше ви запечатуєте дім, тим більше вологи в ньому накопичується. Адже їй просто нікуди виходити. Тому якісна вентиляція і провітрювання (або і те, й інше) необхідні при встановленні будь-яких вікон.

Пластикові вікна шкідливі для довкілля


Полівінілхлорид є синтетичним матеріалом, але він підлягає переробці та повторному використанню. На відміну від традиційних вікон, при виготовленні конструкцій з ПВХ дерева не страждають.

Завдяки якісному утепленню зменшується загальна кількість використаної енергії. Скорочуються об’єми викидів парникових газів.

Пластикові вікна дорогі


Полівінілхлорид навіть доступніший, ніж традиційні матеріали, такі як дерево чи алюміній. Це значно збільшує кількість людей, які можуть замовляти встановлення таких конструкцій. Додаткова економія досягається за рахунок міцності та довговічності вікон. Вони не руйнуються під впливом високої чи низької температури, вологи, сонячних променів. Їх не потрібно часто ремонтувати чи замінювати через деформацію.

Пластикові вікна жовтіють


Це твердження було актуальним раніше. Але технології виготовлення вікон значно просунулися вперед. Тепер виробничий процес вдосконалився, ПВХ став якісніший і більше не втрачає колір. Навіть при постійному перебуванні під прямими сонячними променями він лишається білим.

Пластикові вікна легко займаються


Існує міф про те, що ПВХ легкозаймистим матеріалом. Насправді конструкції з нього добре протистоять вогню і в цьому відношенні є більш безпечними в порівнянні з пиломатеріалами.

Пластикові вікна погано виглядають


З ПВХ виготовляють конструкції різних розмірів, форм та малюнків. Є варіанти, які імітують натуральне дерево. Ви можете купити не лише біле, а й синє, зелене чи якесь інше вікно. В результаті вікна з полівінілхлориду вдало поєднуються з різними архітектурними стилями та інтер’єрами.





На правах реклами