Ми у Facebook
06.08.2019, 16:30

Університет на Рівненщині втілюватиме два міжнародні проекти

Національний університет «Острозька академія» спільно із Клайпедським державним університетом прикладних наук (Литовська Республіка) втілюватиме одразу 2 міжнародні проекти.
Кожен з проектів передбачає обмін студентами для проведення тематичних заходів. Наприклад, в межах проєкту “Break the wall of differences” до Острозької академії планують запросити групу студентів литовського вишу. Під час спільних семінарів, тренінгів та дискусій вони розвиватимуть ідеї волонтерства, патріотизму, толерантності та активного способу життя. Програма проєкту також передбачає екскурсії, інтерактивні ігри та неформальні заняття. Усе це має допомогти студентам обох країн покращити мовні навички та розуміння особливостей інших культур. Участь у заходах візьмуть по 14 представників з обох університетів.


Автор фото -Леся Касіяненко
Автор фото -Леся Касіяненко


Інший проект - “Спорт як життєве кредо для європейської молоді України та Литовської Республіки” передбачає проведення спортивних змагань на базі обох закладів. Ідею втілюватимуть у два етапи. Спочатку українська делегація відвідає литовський університет для проведення змагань і навпаки - учасники із Клайпеди приїдуть в Україну. Загалом участь у заходах візьмуть по 12 представників з обох закладів.


Автор фото -Леся Касіяненко
Автор фото -Леся Касіяненко


Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України, mon.gov.ua.

Нагадаємо, грантова заявка відділу міжнародних зв’язків Національного університету «Острозька академія» в черговий раз перемогла у конкурсі Міністерства молоді та спорту на реалізацію проектів у рамках здійснення міжнародних обмінів молоддю.

Нещодавно завершився 22-й Міжнародний Літній Курс «Орф-Шульверк», який відбувся в Національному університеті «Острозька академія».





На правах реклами