Ми у Facebook
09.08.2019, 14:00

Небезпечна вулиця Межова: рівняни знову занепокоєні через аварію (+ УНІКАЛЬНІ ФОТО)

Постійні читачі ОГО знову прагнуть звернути увагу на ситуацію, у якій опинилися.
Нещодавно на залізничній колії поблизу ринку Дикий сталася аварія. Автомобіль вилетів на колії. Як повідомляють з ГУ ДСНС у Рівненській області, машина, навіть, загорілася, тож вогнеборцям доводилося гасити пожежу.

Мешканці Межової зробили фото аварії й надіслали кореспонденту ОГО. За словами рівнян, які живуть на цій вулиці, вони знову хочуть нагадати, що їм дошкуляють авто і ця аварія, на переконання мешканців Межової, чергове свідчення того, у яких небезпечних умовах їм доводиться жити.




Нагадаємо, мешканці Межової нещодавно навіть виходили на протести через автомобільний рух на їхній вулиці.




“Інших варіантів немає, на вулицю Межову можна заїхати лише через ті ділянки, які ми намагалися обміняти. Я думаю, якщо мешканці будуть протестувати, то депутати все ж таки проголосують за таке рішення про обмін. Депутати перед цим відмовилися, бо власник запросив 300 тисяч доларів, а це майже 6 мільйонів гривень і вони вважали, що це дуже дорого. А викупити — це значить потрібно дотримуватися довготривалої бюрократичної процедури. Я доручив моєму заступнику Олексію Хмилецькому, щоб він провів зустріч з мешканцями й розповів, хто з депутатів голосував, а хто — ні.

Думаю, в майбутньому вдасться вирішити це питання і буде нова схема руху на вулиці. Варто усвідомити, іншого рішення, аби зробити нову схему проїзду, немає. Я вважаю, що найоптимальнішим буде такий варіант — я зустрічався із власником згаданих ділянок поблизу Межової, він погодився подарувати нам ці ділянки, а ми йому як мешканцю виділяємо дві ділянки в іншій частині міста. Якщо за це проголосують, то це найкращий, найпростіший і найдешевший варіант. Як тільки це станеться, то ми будемо розробляти проект і запровадимо нову схему руху”, - зазначав тоді міський голова Рівного Володимир ХОМКО.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ