Ми у Facebook
28.09.2019, 17:19

У Рівному збирають кошти для допомоги стареньким

Гроші витратять на будинок престарілих.
Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написала журналістка Марія Ясинчук.

Старі люди, як діти. Такі слова ви чули, впевнена, не раз.



Вчора, їздила в інтернат. Тільки не для дітей, а для людей похилого віку. Цей заклад знаходиться у Здолбунові. Його територія сягає близько 10 гектарів. Є городи, коники, корівки, свинки, швейна майстерня, аптечний пункт і 203 людини.

Дорослих, часто вже стареньких, людини.

У мене є бабуся Женя і дід Славік. Я люблю наші сімейні традиції, коли ми з Даринкою колядуємо для них, коли вітаємо одне одного з днем народження, коли разом з бабусею я дивлюсь турецькі серіали, а разом з дідусем детективні розслідування. Я пам'ятаю, як малою бабуся брала мене на город і співала пісню "А я все дивлюся, де моя Маруся" і як дід розказував казки про принцес в башнях. Я навіть думала, що у водонапірний башні в нашому селі живе одна з них. Зараз я виросла і замість пісень і казок вони питають, коли вже зберусь заміж, намагаються нагодувати мене всім, що є вдома і кажуть "худа, як тріска". Я люблю їх і радію, що вони у мене є.

У будинку пристарілих живуть люди, які потрапили туди з різних причин. Я немаю права нікого засуджувати, але мені дуже шкода їх внуків, які не матимуть таких теплих спогадів, як я. Ще більше мені шкода цих бабусь і дідусів. Хоч вони й не падають духом, а навпаки жартують. Ще надзвичайно радіють, коли до них приїжджають в гості. Саме тому, у суботу, 28 вересня, я з Любов Данча в рамках програми Соціальний експеримент Рівне на @Телеканал Рівне 1 їдемо до них у гості.

Їдемо не самі, а з перукарями та майстрами краси. Також хочемо завезти подарунки. Найнеобхідніше памперси, пелюшки, постільну білизну. @Благодійна організація Дарунок не може стояти осторонь такої ініціативи. Тож, щоб допомогти, надсилайте кошти на картку - ключ до рахунку Благодійної організації Дарунок (ПриватБанк)
5169330516489900
Ясинчук Марія Віталіївна


Прохання - надсилати кошти з приміткою - для допомоги.


Нагадаємо, що збирають кошти для літнього чоловіка, у якого в пожежі постраждало помешкання.

Допоможіть також врятувати життя Надії Тищенко





На правах реклами