Ми у Facebook
01.11.2019, 12:00

З’явилися перші кадри серіалу, який творять на Рівненщині

Уже є тизер серіалу "Фермери".
Серіал "Фермери" стане першим українським телевізійним проектом, у якому втілюватиметься ідею просування фермерського руху в Україні. Прототипами головних героїв серіалу стали власники сімейної молочної ферми на Рівненщині. Родина повернулася з заробітків, щоб займатися фермерством.

Ідея створити серіал "Фермери" належить Рівненському обласному благодійному фонду "Любіть Україну", який популяризує проект сімейних молочних ферм у Західній Україні. Написання сценарію та створення індивідуального презентаційного пакету для телевізійного міні-серіалу "Фермери" підтримав Український культурний фонд. Грант отримала телерадіокомпанія "Ритм".

До написання сценарію міні-серіалу "Фермери" залучили відомого українського сценариста Олексія Комаровського. У його сценарному портфоліо такі роботи, як: детективні серіали "Карпатський рейнджер" (2018, фільм у виробництві), "Опер за викликом" (ефір на 2+2, 2018), "Сни" (ефір на ТВ-3, 2016), мелодраматичний серіал "Лабораторія кохання" (ефір на каналі "Домашній", 2017) та інші.



Над створенням тизера працювали:
оператор-постановник - Дмитро Максимчук, Vidima Studio Max звукорежисер - Тарас Черниш звукооператор - Михайло Кликов, Василь Черенков диктор - Сергій Корчак.





На правах реклами