Ми у Facebook
20.11.2019, 14:00

Призначили нового головного по українським дорогам

Представили директора "Укравтодора"
Сьогодні, 19 листопада, Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив колективу нового керівника Державного агентства автомобільних доріг України Олександра Кубракова, який призначений на посаду за результатами відкритого конкурсу.

Олександр Кубраков має 15 років досвіду в сфері економіки, досвід управління проектами транспортної інфраструктури. За час роботи в Парламенті народним депутатом України IX скликання подав 16 законопроектів, з яких 12 вже ухвалили, 4 ще доопрацьовуються. Зокрема, є автором ухваленого законопроекту №1041 про запровадження середньострокової державної цільової програми на будівництво, реконструкцію, капітальний та середній поточний ремонт доріг державного та місцевого значення.

Олександр Кубраков також автор прийнятого Парламентом законопроекту №1061, який запроваджує аудит безпеки доріг. Документ дозволить досягти високого рівня безпеки дорожнього руху, знизить аварійність на дорогах та тяжкість наслідків ДТП.

Серед інших законодавчих ініціатив новообраного Голови Укравтодору:

законопроект №1064 про внесення змін до Бюджетного кодексу про джерела фінансування Дорожнього фонду;
законопроект №1182-1 про внутрішній водний транспорт, який регулює правові відносини в галузі;
законопроект №2234 про визначення відповідальності за формування системи ціноутворення в будівництві автомобільних доріг загального користування.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Нагадаємо, за 10 років можна відремонтувати усі дороги в Україні й на це доведеться витратити 1 трильйон гривень. Дізнайтеся, що зараз відбувається з приватизацією держмайна





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ