Ми у Facebook
10.12.2019, 09:19

Чи побачать рівняни “Вишеньку” на Миколая

фото ілюстративне з patrioty.org.ua

В редакцію ОГО звернувся постійний читач, аби дізнатися, коли можуть відкрити садочок, адже він хоче, аби його діти теж відвідували цей дошкільний заклад.
“Будівництво, наскільки я пам’ятаю, почалося ще десь років два тому. Садочок має з’явитися неподалік Навчально-курсового комбінату. Проте, воно завмерло, лише кілька днів тому побачив, що там з’явилися робочі й почалося знову будівництво. Хотілося б знати, коли воно закінчилося, адже у мене є діти, тож я хотів би, аби вони теж відвідували цей садочок. Але щось будівництво тягнеться. Мабуть мої діти уже підуть відразу в школу. І таких сімей дуже багато, яким потрібен цей дошкільний заклад. Цікавить завершення будівництва і тому, що я знаю — на це затрачена велика сума державних грошей”, - говорить рівнянин Анатолій.

Журналісту ОГО стало відомо, що цей садочок, який назвали “Вишенька” можуть відкрити на День святого Миколая, уже 19 грудня цього року.

Проте, ця інформація не підтвердилася:

“Садочок “Вишенька” відкриється цього року. Це можу сказати точно. Однак, ще не ухвалена точна дата відкриття. Про це я повідомлю пізніше”, - наголосив міський голова Володимир Хомко.

Нагадаємо, у Рівному відкрилися чотири додаткові дошкільні групи в закладах. І у 2019 році відкрився приватний дошкільний заклад.

До речі, сплатити за дитячий садок стало значно простіше.





На правах реклами