Ми у Facebook
12.12.2019, 17:00

Затримали фігурантів у справі вбивства Павла Шеремета

Павло Шеремет, фото з facebook.com/arsen.avakov.1

Таку заяву зробив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Високопосадовець заявив, що це перший крок до повного розкриття справи, яка стосується загибелі відомого журналіста.
"Щойно Нацполіція затримала і за згодою ГПУ оголошує обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. Це підсумок дуже складної та наполегливої роботи справжніх фахівців і важливий крок до повного розкриття справи!", - написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук Арсен АВАКОВ.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року, майже в центрі Києва, на перехресті вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницього пролунав вибух. Це сталося о 7:45 ранку. Вибухнув червоний автомобіль марки “Subaru”, в якому знаходився відомий журналіст Павло Шеремет. Коли чоловіка витягали з машини, він ще був живий, але потім помер у машині швидкої медичної допомоги.

Павло Шеремет народився 1971 року в Мінську. Працював ведучим щотижневої аналітичної програми «Проспект» Білоруського ТБ, головним редактором «Білоруської ділової газети», завідувачем білоруського бюро Громадського російського телебачення (ОРТ- згодом «Перший канал») і власним кореспондентом ОРТ в Білорусі, спеціальним кореспондентом програм «Новости» і «Время» дирекції інформаційних програм ОРТ, шеф-редактором російської та зарубіжної кореспондентської мережі дирекції інформаційних програм ОРТ. Був ведучим щотижневої аналітичної програми «Время». Шеремет часто фігурував у ЗМІ як представник опозиції режиму білоруського президента Лукашенка. У 2005 році журналіст - один із ініціаторів створення інформаційно-аналітичного сайту «Білоруський партизан».





На правах реклами