Ми у Facebook
17.12.2019, 23:00

Олександр Усик з нокаутом виграв перший чемпіонський бій

Олександр Усик провів новий бій у США
Перший захист титулу чемпіона світу за версією WBO у першій важкій вазі Олександр Усик провів у США 12 грудня 2016 року. Для нього це був дебют перед американською публікою. В Інглвуді український кримчанин в девʼятому раунді нокаутував південноафриканця Табісо Мчуну. Перед тим двічі відправивши непростого суперника у нокдаун.

Стартові чотири раунди пройшли у розвідці. Суперники особливо не ризикували. Усик діяв з дистанції, в основному джебами і лівими боковими. Претендент на титул, завдяки хорошим рефлексам і реакції, намагався працювати назустріч і перехоплювати атаки суперника. Декілька його лівих у голову потрапили у ціль. З пʼятого раунду почала вимальовуватись перевага українця завдяки тому, що він підняв темп бою. В шостому раунді він відправив суперника в нокдаун. Далі тільки збільшував свою перевагу. Кульмінація настала у девʼятому раунді. Саме в цій трихвилинці Олександр спершу своєю комбінацією ударів відправив африканця у нокдаун, а дещо згодом і в нокаут.



Команда українця тактично правильно побудувала план на бій, а сам боксер його чітко реалізував. В першій половині поєдинку підлаштувався під незручного суперника, а в другій завершив справу нокаутом. Причому зробив це вчасно, ще до того, коли бій почав набридати своєю одноманітністю. Після бою з Мчуну Усик став абсолютним чемпіоном в крузервейті і вже успішно дебютував у надважкій вазі. Є офіційним претендентом на титул WBO. Південноафриканець з того часу провів шість боїв – чотири виграв, два програв. На чемпіонські поєдинки більше не виходив. 21 грудня в Красноярську, Російська Федерація, стане суперником російського екс-чемпіона світу Дениса Лебедєва.






На правах реклами