Ми у Facebook
26.03.2020, 10:42

У Рівному в спецтранспорті можна буде їхати без перепустки

Фото з Рівненського міського управління транспорту і зв'язку

Від сьогодні, 26 березня, у Рівному транспорт їздитиме інакше. Звичайні перевезення громадян зупиняться, натомість будуть спеціальні перевезення.
Рішення про це прийняли 23 березня під час оперативного засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Спецрейси виконуватимуте КП «Рівнеелектроавтотранс» та маршрутні транспорті засоби. Курсуватимуть вони з 06:00 до 10:00 та з 16:00 до 20:00. Спецтранспорт буде відповідати всім маршрутам, як і було раніше. В інший час доби їх не буде на вулицях міста.

Проте сьогодні, 26 березня, стали відомі нові подробиці. Нові рішення щодо транспорту виданню ОГО повідомив начальник управління транспорту та зв'язку Рівненського міськвиконкому Володимир Пилипчук.

"Сьогодні, 26 березня, під час оперативного засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС, було вирішено продовжити годинні обмеження руху транспорту в Рівному.

Що це означає?

- спецтранспорт курсуватиме з 6 до 10 години ранку та з 16 до 20 години вечора;
- у салон транспорту ви можете зайти лише у масці!
- попереднє рішення відтерміноване. Тому пасажирів пускатимуть у спецтранспорт БЕЗ відповідного посвідчення чи перепустки. Але лише з 6 до 10 години ранку та з 16 до 20 години вечора.

Чому БЕЗ перепустки?

Практика сьогоднішнього ранку показала, що обмеження в русі транспорту з 6 до 10 ранку дали результат. Адже, на маршрутах працювали лише спеціальні перевезення.

"Дякуємо усім водіям МТЗ та тролейбусів, які забезпечили вчасний довіз жителів міста на роботу.

Як результат - на зупинках немає натовпу людей, у транспорт першочергово пропускають медиків, комунальників. Пасажири їздять у масках та дотримуються дистанції.

В місті Рівному велика кількість людей, які повинні працювати, незважаючи на карантинні заходи.

Додам, що на вулицях міста є достатня кількість транспортних засобів, яка дозволить вчасно дістатися рівнянам на роботу.

Управління наполегливо працює над виготовленням перепусток. Частина громадян їх вже отримала, а це 9 тисяч людей. Ми постійно отримуємо нові списки категорій громадян та опрацьовуємо їх", - зазначає начальник управління транспорту та зв'язку Рівненського міськвиконкому Володимир Пилипчук.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ