Ми у Facebook
26.03.2020, 20:40

Підприємці Рівного збирають кошти, щоб придбати медикам халати-захисні костюми

Відома рівнянка, генеральний директор ТОВ ВТП “Агропереробка (ТМ Щедрик), Заслужений працівник промисловості України Ольга Рудомська звернулася до всіх небайдужих, аби разом організувати допомогу міській і обласній лікарням.
"Звертаюсь до усіх знайомих, роблю це вперше, адже ніколи не висвітлюю свою меценатську діяльність. Для того щоб ви зрозуміли чому, розкажу що вже зроблено сім’єю Рудомських для підтримки медиків на сьогоднішній день. 50 тис. грн. ми виділили на апарат ШВЛ, за 45 тис. грн. придбали распіратори PF-2 (1000 шт.), які будуть розприділені між обласною та міською лікарнями. Виділили 60 л дезрозчину міській, обласній лікарням, також для автомобілів швидкої допомоги. Відправлені захисні маски, рукавиці і дезрозчин + сир на допомогу у місто Заліщики. Також відправлено допомогу у місто Торець Донецької області - маски, дезрозчин, сир. Впроваджені безпрецедентні заходи захисту і безпеки в магазинах Рівного, Львова і Волині, також на виробництві (про це ми писали на сторінці ТМ Щедрик). Зроблено небагато, але так як наш бізнес практично стоїть і працюють лише декілька магазинів, в той час як ми перестали варити продукцію на опт для ринків і для готельно-ресторанної індустрії, стараємось допомогти чим можемо. Зараз варимо багато сиру на склад про запас, бо корови дояться попри карантин, а це все великі реінвестиції. До мене звернулись друзі для того аби разом організувати допомогу міській і обласній лікарням. Всіх хто мені вірить прошу виділити кошти для закупки халатів-захисних костюмів. Костюми підбирались по рекомендаціях головних лікарів міської і обласної лікарень.



Аферистів зараз багато, але я особисто гарантую що ваші кошти будуть витрачені правильно. Гроші приймаються на картку мого друга - Бабака Віктора Михайловича, він був заступником керуючого ПриватБанку в Рівненській області і добре розуміється в банківській справі.



Номер карти - 4731 2196 1427 5646.

Кожен день гарантуємо звіти по приходу і розходу коштів. Прошу про репост, розсилайте по групах і знайомих. Номер картки, реквізити для юр.осіб і фото рахунку додаю. З великою надією, О. Рудомська", - написала Olha Rudomskaya у Фейсбук.

#cвої_проти_коронавірусу: сайти “ОГО” та “Рівняни” пропонують підпримку бізнесу Рівненщини





На правах реклами