Ми у Facebook
06.04.2020, 12:40

Києво-Печерську Лавру закрили на карантин

ФОТО: lavra.ua/

На період карантину богослужіння в Лаврі будуть звершувати в закритому режимі.
- У зв’язку з поширенням на території України інфекційного захворювання COVID-19 були посилені карантинні заходи. Через це в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі з цього моменту і до офіційного закінчення національного карантину богослужіння будуть звершуватися в закритому режимі (з онлайн-трансляцією), без участі парафіян і прочан. Братія обителі продовжують підносити в храмах монастиря сугубі молитви «під час згубної пошесті», щодня молитися за тих, хто вже захворів на цю недугу, і за лікарів, які борються за життя наших співгромадян, - повідомляє фіційний сайт Києво-Печерської Лаври.

На сайті також повідомляється, що братія Києво-Печерської Лаври разом з намісником митрополитом Павлом провела лабораторне тестування на коронавірус.

- Для упередження спалаху епідемії, спричиненої вірусом COVID-19, братія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври провела тестування на наявність захворювання.

Разом з усіма дане лабораторне дослідження у комплексі з медичним оглядом пройшов намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел.

Результат обстеження буде відомий найближчим часом. Наразі скарг на самопочуття у владики немає,
- йдеться у повідомленні.





На правах реклами