Ми у Facebook
25.04.2020, 12:40

#РІВНяйся_на_власнЕ - проект на підтримку виробників-підприємців Рівненщини

У Рівному стартував проект-челендж #РІВНяйся_на_власнЕ на підтримку місцевих виробників.

Суть ініціативи – популяризація всіх торгових марок нашої області для того, аби рівняни більше купували власного продукту.

Керівник осередку політичної партії «Голос» на Рівненщині Роман Денисюк та народна депутатка Соломія Бобровська спільно розробили план заходів для допомоги рівненському бізнесу. Відтак перед Великоднем Роман Денисюк запустив у мережі Facebook челендж, в якому закликав кожного в себе на сторінці розмістити відео-, чи фотопост на підтримку одного виробника Рівненщини, поставити хештег #РІВНяйся_на_власнЕ та додавати в коментарях інших виробників.

#cвої_проти_коронавірусу: сайти “ОГО” та “Рівняни” пропонують підпримку бізнесу Рівненщини

– Це абсолютно некомерційна ініціатива, яка полягає в рекламі наших місцевих виробників. Я сам підприємець, а тому знаю з власного досвіду, що зараз переживає бізнес і як важливо відчути реальну підтримку, отримати допомогу. В мене виникла ідея челенджу. Адже в такий спосіб можна швидко та вірусно поширювати інформацію, достукатися до більшої кількості людей. Челендж поширюється, люди інформують нас про такі виробництва області, про які ми й не знали. Думаю, для багатьох буде відкриттям, яка багата наша область на цікаві та унікальні підприємства. – розповідає один із авторів проєкту Роман Денисюк.

Автори проєкту закликають органи місцевої влади створювати подібні програми та ініціативи. А поки цього не відбувається, мешканці міста та області самотужки допомагатимуть місцевим виробникам.






На правах реклами