Ми у Facebook
04.05.2020, 12:40

Які канали транслюватимуть уроки в початковій школі, розклад та святкові дні

Сьогодні, 4 травня, розпочинається п’ятий тиждень роботи Всеукраїнської школи онлайн.
Цього тижня анонсуємо канали, що надалі транслюватимуть уроки для початкової школи, розповідаємо про теми, що заплановано вивчити цього тижня, а також про вихідний 11 травня.

Заплановано, що відтепер 1-4 класи Всеукраїнської школи онлайн транслюватимуть канали:

1 клас – Піксель
2 клас – UA:Культура
3 клас – НЛО TV
4 клас – ПлюсПлюс
Традиційно уроки для кожного класу і в день трансляції, і в записі ви можете знайти на YouTube МОН.

Фахівці МОН підготували розклад з темами на наступний тиждень для 5-11 класів. З технічних причин деякі теми можуть змінюватись впродовж тижня, але це поодинокі випадки. Загалом цей розклад дасть можливість учням та вчителям підготуватися та спланувати навчання впродовж тижня.

Розклад для:

5 класу

6 класу

7 класу

8 класу

9 класу

10 класу

11 класу


Організатори проєкту також отримали велику кількість звернень з проханнями не навантажувати дітей навчанням в офіційні державні вихідні. Саме тому 11 травня буде вихідним у Всеукраїнській школі онлайн, а уроки не транслюватимуть. Водночас усі теми, передбачені програмою до кінця навчального року, будуть вичитані та оприлюднені.

Нагадуємо, що в межах проєкту уроки для початкової школи транслюються з 9 години ранку у вівторок та четвер, а для 5-11 класів – з 10 години ранку з понеділка до п’ятниці.

Також на YouTube МОН з’являються субтитри та переклад жестовою мовою для уроків. Поступово такий супровід матимуть усі уроки каналу.





На правах реклами