Ми у Facebook
01.06.2020, 14:40

«Корисна програма»: м'ясо якої птиці вибрати?

У вівторок, 2 червня, о 10:00 на «Інтері» вийде спецвипуск «Корисної програми», присвячений рейтингу важливої складової нашого раціону - м'яса птиці. Ведучий Олександр Лук'яненко та експерти проєкту розкажуть, які важливі вітаміни й мікроелементи містить м'ясо птиці.

На що варто звернути увагу при виборі продукту? І яке м'ясо найкорисніше - куряче, качине, гусяче або індиче?



Прихильники здорового способу життя часто віддають перевагу м'ясу птиці через його високі поживні та дієтичні властивості. У ньому багато цінних білків, вітамінів, мінералів і амінокислот. До його складу входять поліненасичені жирні кислоти, завдяки чому воно не тільки добре засвоюється організмом, а й сприяє профілактиці інсульту, гіпертонії, хвороб серця, а також підтримує нормальний рівень обміну речовин і підвищує імунітет.



«Найкорисніше в курячих, індичих та качиних тушках - білки, вони - «будівельний матеріал» для наших м'язів та кісток, та й міцний імунітет при відсутності в меню тваринних білків навряд чи можливий, - розповідає дієтолог Олександр Кущ. - До того ж птиця - чудове джерело заліза, необхідного для кровотворення; магнію, який відповідає за нормальну роботу нервової системи; цинку, що сприяє оновленню тканин; фосфору, поліпшує роботу мозку, і калію, необхідного для підтримки оптимального кров'яного тиску. За вмістом білка курка обганяє всіх жителів пташника. Індичка по праву завоювала пальму першості як найбільш дієтичне м'ясо. А ось качка - це, скоріше, делікатес, а не повсякденна страва, оскільки її м'ясо найжирніше і найкалорійніше у порівнянні з іншими видами - 365 ккал/100 г».



На що звертати увагу, щоб вибирати тільки якісний продукт? Чим небезпечні гормони й антибіотики, що містяться у курятині? Як правильно зберігати м'ясо птиці? Чи можна схуднути на «пташиній» дієті? І які оригінальні страви можна приготувати з курки, качки та індички, глядачі дізнаються в ток-шоу «Корисна програма» на телеканалі «Інтер». Зоряні гості випуску - актор Віталій Борисюк, співак Володимир Гришко, телеведуча Світлана Вольнова.

Випуск ток-шоу «Корисна програма», присвячений м'ясу птиці, дивіться завтра, 2 червня, о 10:00 на телеканалі «Інтер».


Також на цьому тижні глядачі «Інтера» побачать й інші випуски «Корисної програми».

У середу, 3 червня, о 10:00 на «Інтері» - ТОП-3 популярних заправок.
Супи, салати, м'ясо, риба... Чим заправити всі ці страви, щоб було не тільки смачно, але і корисно? Заправки-фаворити української кухні - майонез, сметана та гірчиця. З ними навіть найпростіші частування стають не тільки смачними, а й пікантними. Який продукт рекомендують вживати дієтологи? З чим краще поєднується майонез, а з чим - сметана? Чи залежить користь гірчиці від її міцності, а користь сметани - від її жирності? І як приготувати домашній майонез та морозиво з гірчиці? Відповіді шукайте в «Корисній програмі», зоряними експертами якої стали телеведуча Вікторія Зубрейчук, співачки Світлана Білоножко і Ярослава Руденко.

У четвер, 4 червня, о 10:00 на «Інтері» - рейтинг найбільш якісних сосисок.
Сосиски, сардельки та ковбаски - улюблені страви всіх, хто хоче швидко, смачно і ситно поїсти. Але чи завжди корисний такий сніданок, обід або вечеря? Все залежить від якості продукту. З чого їх готують? На що варто звертати увагу при купівлі? Чим відрізняється сосиска від сардельки? Як їх правильно варити і з чим краще їсти? Що входить до складу ковбасок? І який з цих м'ясних продуктів - найкорисніший і найбільш якісний? Про це глядачі дізнаються в спецвипуску «Корисної програми» на телеканалі «Інтер». Зоряні гості програми - телеведуча Вікторія Зубрейчук і боксер Роман Головащенко.

У п'ятницю, 5 червня, о 10:00 на «Інтері» вийде спецвипуск «Корисної програми», присвячений ТОП-3 продуктів для поліпшення травлення.
Неякісна їжа, малорухливий спосіб життя, постійні стреси й “перекуси” на ходу призводять до проблем зі шлунково-кишковим трактом. Справитися з неприємностями допоможуть продукти для поліпшення травлення: буряк, вівсянка і ряжанка. Який з них - найкорисніший? Як і з чим правильно їх вживати, щоб відновити й поліпшити роботу кишечника? На що звернути увагу, щоб вибрати тільки якісний продукт? Відповіді - у спецвипуску «Корисної програми», гостями якого стали дует «Анна-Марія», співачки Наталка Карпа та Оксана Пекун.

А в суботу, 6 червня, о 10:00 на «Інтері» - ТОП-3 найпопулярніших солодощів.
Шоколад, цукерки та тістечка... З ними кожен день як свято! Що робити, якщо ви не уявляєте свого життя без солодкого? Як не нашкодити здоров'ю? Чим корисні ці продукти? Як відрізнити якісний шоколад від підробки? Які еклери кращі - фабричні або домашні? Чи можна їсти улюблені солодощі й не товстіти? І чому чоловіки вибирають ласунок? Смачні рецепти та професійні поради - у спеціальному випуску від «Корисної програми» на телеканалі «Інтер». Зоряні експерти ток-шоу - телеведучі Єва Бажен, Андрій Доманський та Роман Кадемін.

ДО ТЕМИ:
ТОП 3 найкорисніших молочних продуктів (+ВІДЕО)

ТОП-3 продуктів для краси волосся та нігтів

Як підвищити імунітет? 10 порад експертів «Корисної програми»

Текст і фото надала пресслужба телеканалу Інтер.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ