Ми у Facebook
17.09.2020, 10:59

Новий рецепт улюбленого десерту "Пташине молоко"

“Пташине молоко” зі сметани і шоколаду – простий рецепт для солодкоїжок
У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати незвичайний десерт зі сметани і шоколаду. Зовні і за смаком він буде нагадувати “Пташине молоко”, інформує Ukr.Media.

Необхідні продукти:

500 грамів сметани
15 грамів желатину
120 грамів цукрової пудри
80 грамів чорного шоколаду
30 грамів вершкового масла

Починаємо приготування:

У чашку насипаємо желатин і вливаємо воду по інструкції на упаковці. Перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин.

В іншу чашку кладемо сметану і додаємо цукрову пудру, перемішуємо віночком.

Розтоплюємо желатин в мікрохвильовці і додаємо до сметани, перемішуємо.

Готову масу розливаємо по креманкам і ставимо в холодильник на 1-1,5 години.

Чорний шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані, додаємо вершкове масло, перемішуємо виливаємо на застиглу сметану. Знову ставимо в холодильник на 10 хвилин і подаємо до столу.

Десерт готується елементарно просто і з найдоступніших продуктів. Основа виходить щільною, а шоколадний шар — м’яким. Таке поєднання робить десерт особливо смачним і ніжним. Приготуйте його для своїх близьких, повірте, вони будуть в захваті.





На правах реклами