Ми у Facebook
29.10.2020, 18:00

Міноборони України виконало план призову на 40%

У Міноборони заявили про виконання плану призову на 40 відсотків
Станом на 26 жовтня для проходження строкової військової служби призвано 5 406 осіб, що складає 40 відсотків від запланованої кількості осіб, які підлягають призову цієї осені. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Як зазначили в оборонному відомстві, із вказаної кількості набраних призовників до Збройних Сил України направлено 3 959 осіб, до інших військових формувань – 1 447 призовників. Слід відзначити, що у західному регіоні України план призову вже виконаний на 42%, у північному – на 41%, у південному – на 39%, у східному – на 38%.

Як зазначили у Міноборони, особливістю минулої весняної призовної кампанії було те, що через відсутність транспортного сполучення юнаків відправляли до навчальних центрів переважно за територіальним принципом – коли призовники, наприклад, з західного регіону спрямовувались до навчальних центрів, розташованих у тому ж регіоні.

«Нині транспортне сполучення в країні працює, тому ми дотримуємось затверджених раніше планів, і перерозподіл молодого поповнення між навчальними центрами поки не здійснюється», – зауважили у військовому відомстві.





На правах реклами