Ми у Facebook
07.11.2020, 09:27

За крок до локдауну. У Польщі нові карантинні обмеження

У сусідній країні різко погіршилася епідемічна ситуація. Якщо вона не поліпшиться, у Польщі можуть оголосити загальнонаціональний карантин.
Як повідомляє Польське Радіо, від суботи, 7 листопада, по всій країні набувають чинності нові протиепідемічні обмеження.

Зачиненими будуть усі заклади культури, обмежать роботу торгівельних центрів, готелі прийматимуть тільки осіб у відрядженні, а до крамниць та храмів зможе увійти менше людей. Сектор торгівлі некритичними товарами та сфера послуг фактично зупиниться.

"Театри, кінотеатри, музеї, галереї, усі заклади культури будуть тимчасово зачиненими, бо ми хочемо зменшити громадський рух, - заявив 4 листопада прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький. - Крамниці у торгівельних центрах будуть зачиненими, за винятком продуктових магазинів, аптек, пунктів обслуговування. Готельні об’єкти будуть доступними тільки для гостей, котрі здійснюють службові поїздки”.

Уряд застерігає: якщо число нових добових заражень збільшиться до 70-75 на 100 тисяч осіб, у Польщі оголосять повний локдаун.

У Польщі відкрили ковідну лікарню на головному стадіоні й готуються оголосити локдаун





На правах реклами