Ми у Facebook
13.11.2020, 15:38

Карантин вихідного дня у Рівному: чи варто?

У Рівному запропонували запровадити карантин вихідного дня. Ми поцікавилися у рівнян, чи допоможе він у боротьбі з коронавірусом.

Людмила: Я вважаю, що ні. Обмеження триватимуть лише у вихідні, а у будні дні люди ніяк не змінять свій звичний стиль життя. Нам варто прийняти цю ситуацію і навчитися з нею жити.

Анастасія: Я категорично проти такого рішення! Перш за все постраждає економіка. Я не розумію цю позицію, бо стан у місті не покращиться.

Володимир: Я негативно ставлюся до цього явища, оскільки розумію, що якщо люди захочуть, вони знайдуть можливість зустрітися, незважаючи на обмеження. В цьому немає сенсу!

Карантин вихідного дня: що можна та не можна? (+ІНФОГРАФІКА)

Олег: Люди думають як заробити на тістечку, а на кону стоять людські життя, тому я підтримую карантин вихідного дня. Сподіваюся, це хоч якось покращить сьогоднішню ситуацію.

В результаті нашого опитування більшість рівнян проти запровадження таких мір, однак нам цікава думка ще і наших читачів, тож чекаємо ваші думки щодо цього питання у "Формулі для коментування", яка знаходиться нижче.






На правах реклами