Ми у Facebook
19.11.2020, 13:45

Рівнянка бореться за звання "активістка року"

Рівнянка Вікторія Костюк бореться за звання "Активістка року" в конкурсі Золотий фліпчарт".
Вікторія Костюк на сайті проекту розповідає про себе та останні навчання:

Взяла участь освітній Програмі від ГО “МАРТ” «Розвиток місцевої громади, що базується на правах людини» у м. Чернігів у 2018 році.
У 2018 році успішно закінчила освітню програму «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики» у м. Тернопіль.
У травні 2018 року з групою освітян Рівненщини здійснила навчальний візит до Польщі «Управління освітою на місцевому рівні».
Влітку 2018 року успішно пройшла навчальну програму «Молодь змінить Україну 2018».
У 2019 році пройшла навчальну програму та стажування в Республіці Польща в рамках проекту «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах» Програми «ULEAD з Європою», навчання в рамках проекту «Стратегічне планування та фінансові аспекти первинної медичної допомоги на рівні громади» у м. Львів.
У 2019 році пройшла програму «Креативна молодь змінить Україну 2019» у м. Київ від Фонду родини Богдана Гаврилишина та програму «Управління грантовими проєктами»від Агенції сталого розвитку міста в м. Рівне, за підсумками якого отримала Сертифікат Європейської Освітньої Академії «Фундація VCC».

У 2020 році стала стипендіанткою Програми “Meet up: Deutsch-Ukrainische Jugendbegegnungen Німецько-Українські зустрічі” для налагодження партнерства Смизької громади з німецькими партнерами.

У 2020 році пройшла навчання для менторів Програми “БУРlab: лабораторія відповідальності” та Програми “БУРнаставництво” від ПРО.Світ. У вересні 2020 року стала учасницею ACcamp: Табору Активних Громадян, який реалізувався Британською Радою, ГО “Молодіжна Платформа” і є частиною програми House of Europe, що фінансується Європейським Союзом.




Як підтримати Вікторію Костюк?

Покрокова інструкція для голосування

1.Перейдіть на сайт конкурсу https://flip.activitycenter.org.ua/ та оберіть номінацію "Активістка року"

2.Зареєструйтеся через сайт або соціальну мережу Facebook. Для реєстрації достатньо натиснути на помаранчеву кнопку «Реєстрація» у верхній частині сторінки сайту, після чого з'явиться спеціальна форма, яку потрібно заповнити.

3.Оберіть "свою номінантку"😁.

4.Для того, щоби ваш голос зарахували, потрібно натиснути на позначку зірочки⭐.

https://flip.activitycenter.org.ua/proekt-roku/viktoriia-kostiuk/





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ