Ми у Facebook
23.11.2020, 15:00

Укрзалізниця пропонує VIP-вагони для пасажирів

Укрзалізниця пропонує подорожі у VIP-вагонах
Вартість віп-поїздки близько 14 тисяч гривень. Вагони-салони Укрзалізниці можуть перетворитись на музей історії, вагони для молодят чи хіпстер-бар.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на прес-центр Укразалізниці, про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Володимир Жмак в своєму телеграм-каналі.

“Сьогодні — про «скарби» УЗ. Чого там тільки немає — і антикварні вагони Кагановича, і VIP-вагони «пшонка-стайл». Дісталися у спадок. Наразі думаємо, що з ними робити. Є декілька ідей: із вагона Кагановича зробити музей історії УЗ, а з VIP-вагонів — вагон для молодят, музей розкоші, хіпстер-бар чи ще щось”, — розповів Володимир Жмак.



Як зазначається, Укрзалізниця пропонує замовити проїзд у вагоні-салоні. Робити це треба завчасно — не пізніше ніж за 5 робочих днів до відправлення потяга. Вартість віп-поїздки дорівнює 11 квиткам дорослих пасажирів у купе «СВ» – це близько 14 тисяч гривень.

«Вагон-салон є справжнім готелем на колесах, який облаштований кухнею, великою залою та просторим спальним купе. Кухня обладнана холодильником, мікрохвильовою піччю та електроплитою. Велику залу облаштовано м’яким куточком, комп’ютером, аудіо- та відеотехнікою. У спальному купе розташовано ліжко, письмовий стіл, шафа, кондиціонер, ванна кімната. Кількість спальних місць становить від 5 до 11 (у залежності від конструкції вагону). Також вагони-салони облаштовані спеціальними купе для охорони та службового персоналу», – пишуть на сайті «Укрзалізниці.



Для того, щоб замовити поїздку у такому вагоні, слід зазначити наступні відомості: дата відправлення поїзда, станція відправлення та станція призначення, проїзд у напрямку «туди», «зворотно» або «туди і назад».





На правах реклами