Ми у Facebook
15.01.2021, 10:49

Рівненщина опинилася у переліку засніжених доріг

Укравтодор опублікував дороги, де сніг створює незручності водіям.
Невеликий сніг, як повідомляють з Укравтодору, спостерігається у Житомирській, Київській, Чернігівській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Тернопільській, Вінницькій, Чернівецькій та Черкаській областях, де випало від 5 до 10см.

Температура повітря на всій території коливається від -10°С до -2°С, на Одещині -12+2°С.

Покриття на дорогах державного значення в більшості областях мокре, де останню добу випадали або йдуть опади покриття місцями засніжене (Волинська, Донецьк, Київська, Львівська, Рівненська, Черкаська області), місцями ожеледиця у Дніпропетровській та Миколаївській областях.

На перевальних ділянках сніг йде вже другу добу, випало 10-35 см. Температура повітря -10-4°С. Стан покриття мокре в Закарпатській, в Львівській на покритті снігова каша, в Івано-Франківській покриття засніжене.

В областях виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяли в роботі 1410 одиниць техніки та 1881 робітник.

За повідомленням з Укравтодору, ukravtodor.gov.ua.





На правах реклами