Ми у Facebook
28.01.2021, 17:50

Самоосвіта: безкоштовні онлайн-курси та лекції для батьків

Внаслідок карантинних обмежень в мережі з`явилася сила-силенна безкоштовних курсів на теми: навчання, мистецтва, бізнесу та онлайн-технологій. Розповідаємо про ті, які оприлюднили нещодавно та є корисними для батьків.
Онлайн-курс для батьків «Як подолати стрес разом із дитиною»

Дитячий фонд ООН UNICEF і Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» розробили онлайн-курс для батьків «Долаємо стреси разом».

Навчання доступне за посиланням.

«Цей курс допоможе вам краще розуміти себе та свою дитину й бути ефективними в подоланні стресів, реагуючи на ситуації, що їх спричиняють, конструктивно», — зазначено в описі.

Під час навчання ви дізнаєтесь:

як краще впоратися зі стресом, не втрачаючи ресурсів;
як допомогти впоратися зі стресом своїм дітям;
як встановлювати правила у вихованні дитини з повагою та любов’ю й говорити зі своїми дітьми мовою любові.



Подкаст про здоров’я «Температура — нормальна!»

Подкаст від «УП.Життя» про наше здоров’я та про те, як не хворіти. А якщо хворіти, то правильно і без зайвої шкоди для організму. Курс містить багато корисної інформації про вітаміни, вакцинацію, імунітет загалом. Курс містить багато інформації про дитяче здоров’я, яка буде цікава батькам.

Подкаст безкоштовний, розміщений на платформі Абук.

Завантажити можна за посиланням.



Англомовний онлайн-курс «Ukraine: History, Culture, and Identities»

Курс «Ukraine: History, Culture, and Identities» на платформі EdEra — це перший англомовний онлайн-курс про історію України. Він розповідає про найвидатніші події української історії — від заснування Київської Русі до проголошення Незалежності. Він допомагає отримати базові знання про українську історію та культуру, розкриває роль України в європейській та світовій історії, а також розвінчує поширені стереотипи щодо України.

Навчання доступне за посиланням.






На правах реклами