Ми у Facebook
05.02.2021, 13:21

Рівненські рятувальники практикували свої навички в "Епіцентрі"

Сьогодні о 07:30 особовий склад рятувальників обласного гарнізону ДСНС відпрацювали документи оперативного реагування на одному з найбільших торгівельних центрів Рівненщини національної мережі "Епіцентр".

Їх основною метою було практичне відпрацювання гасіння пожеж, порятунку людей та вдосконалення порядку взаємодії органів управління сил та засобів, які залучаються до оперативного реагування.

Також рятувальники ознайомлювались з технічними характеристиками об’єкту, системою пожежогасіння, шляхами евакуації для персоналу й покупців, а також під'їздом пожежно-рятувальної техніки.

"Дане відпрацювання є важливим, зважаючи на останню масштабну пожежу, що трапилася в "Епіцентрі" на Миколаївщині," - повідомили в ГУ ДСНС Рівненської області.

Рятувальники зазначають, що таких торгівельних центрів на Рівненщині два (у Рівному та Дубно). Щодня їх відвідують десятки тисяч людей і працює персонал із сотень працівників. У таких т.ц. надзвичайне пожежне навантаження, адже там знаходиться величезна кількість горючих твердих, рідких та легкозаймистих матеріалів та рідин.

До відпрацювання було задіяно 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та більше 40 рятувальників ДСНС.











На правах реклами