Ми у Facebook
11.03.2021, 20:40

Рівняни зайняли перші місця на Всеукраїнському конкурсі

5-9 березня 2021 року на базі відділу технічної творчості Центру творчості дітей та юнацтва Галичини визначилися з переможцями першого етапу Всеукраїнського заочного конкурсу з орігамі та паперопластики «Стильний папір. В країні Жар-птиці».
Про це повідомляє Рівнеська міська рада.

У конкурсі взяли участь понад 250 творчих робіт у номінаціях «Сценічний та карнавальний костюм» з 16 областей України. Рівненську область представляли вихованці Рівненського міського центру творчості учнівської молоді, які підкорили журі, продемонструвавши майстерність та оригінальність у своїх роботах.

У молодшій віковій категорії (5-8 років) перше місце посіли Назар Воронко та Євгенія Боюка, вихованці гуртка «Початкове технічне моделювання» Рівненського міського центру творчості учнівської молоді, сценічний костюм «Лицар і трояндова красуня» (керівники - Воронко Ольга Володимирівна, Боюка Соломія Юріївна).

У середній віковій категорії (9-13 років) почесне перше місце зайняла Вікторія Якубовська, вихованка гуртка «Художній дизайн» Рівненського міського центру творчості учнівської молоді, сценічний костюм «Весна» (керівник – Якубовська Алла Євгеніївна).





На правах реклами