Ми у Facebook
12.03.2021, 18:00

Де й коли прощатимуться із професором Анатолієм Власюком

11 березня передчасно пішов з життя завідувач кафедри економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій, доктор технічних наук, професор Національного університету “Острозька Академія” Анатолій Власюк.
Про це повідомляють на сторінці ВУЗу.

Відомо, що професору стало зле на робочому місці. Медики які прибули до університету констатували смерть викладача.

Завтра, 13 березня з 10.00 до 11.00 год. у студентсько-викладацькому храмі преподобного Федора Острозького Національного університету «Острозька академія» відбудеться церемонія прощання з покійним.

Панахида за покійним відбудеться у с.Новий Корець в Церкві святої Параскеви П'ятниці о 12 годині. Поховають Анатолія Власюка у с.Новий Корець на старому кладовищі.


Довідково:
Анатолій Власюк народився у селі Вілія, що на Острочині.

Закінчив фізико-математичний факультет Рівненського державного педагогічного інституту.

Після завершення навчання в інституті працював вчителем математики та фізики Голубнівської середньої школи та Замостищенської восьмирічної школи Березнівської громади Рівненської області.

Працював асистентом кафедри обчислювальної математики Українського інституту інженерів водного господарства, пізніше - старшим викладачем, доцентом та професором цієї ж кафедри.

Завідував кафедрою інформаційних систем та математичного моделювання.

Працював деканом факультету прикладної математики та комп'ютерно-інтегрованих систем.

Анатолій Павлович брав активну участь в роботі редакційних колегій науково-технічних журналів та вісників. Був членом двох спеціалізованих Вчених рад по захисту кандидатських та докторських дисертацій.

Останнім місцем роботи Анатолія Власюка була Острозька академія.

Сайт "ОГО" висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого.





На правах реклами