Ми у Facebook
17.03.2021, 12:20

“Я в шоці”: Як відреагував батько 8-річної Мілани на її "недитячий" роман з 13-річним блогером

Батько 8-річної Мілани Маханець, яка з подачі матері відверто демонструє у мережі «роман» з 13-річним блогером Павлом Паєм, відреагував на скандал, що розгорівся.

Батьки дівчинки розійшлися 2019 року. Олександр Маханець зазначив, що намагається спілкуватися з донькою і допомагати їй, але не хоче говорити про колишню дружину, передає “КП в Україні“.

"З дочкою я намагаюся спілкуватися і допомагати, а про Дарину говорити немає бажання. Зараз я просто в шоці від того, що відбувається. Все, що діється, м’яко кажучи, неправильно",– сказав тато Мілани Маханець.

За словами знайомих родини, розлучення пари проходило дуже важко, хоча його причина невідома. Приблизно саме тоді дитина з’явилася в соціальній мережі, а сторінка в Instagram дівчинки стала рекламним майданчиком. Друзі не виключають, що саме розлучення стало поштовхом для різкої зміни спілкування і ставлення мами до доньки.

Що ж до мами Мілани, то жінка продовжує вести блог. А ще Даша Маханець своєрідно відреагувала на скандал: вона вимкнула можливість коментувати фото її дочки у блозі.


Попри все жінка не припинила “роман” Мілани Та Паші Пая. День тому хлопець та дівчинка виклали у сторіз нові фото. Мовляв, зараз вони не разом, проте спілкуються перед сном.

До слова, в Київській обласній поліції відкрили кримінальне провадження за фактом «роману» та допитали маму дівчинки Дар'ю Маханець.







На правах реклами