18.04.2021, 14:10
Яблучна шарлотка, що здивує вашу родину: покроковий рецепт
Легкий у приготуванні рецепт яблучної шарлотки чудово смакуватиме вам та вашій родині. Шарлотка не займає багато часу в приготуванні та вважається одним із найпопулярніших рецептів серед господинь.
Інгредієнти:
- Ванільний цукор: за смаком
- Мелена кориця: за смаком
- Борошно пшеничне: 1 склянка
- Розпушувач: 1 ч. л.
- Цукор: 1 склянка
- Яблука: 3-4 шт.
- Яйце: 3 шт.
Приготування:
1. Збиваємо міксером яйця та цукор до пишної маси. Яєчна суміш повинна змінити колір та стати злегка світлою.
2. Додаємо до маси заздалегідь просіяне борошно та розпушувач. Збиваємо тісто міксером на мінімальних обертах.
3. Миємо яблука, чистимо їх від шкірки та нарізаємо смужками. Поливаємо яблука лимонним соком, додаємо мелену корицю.
4. Викладаємо на деко пергамент для випікання, змащуємо його вершковим маслом.
5. Ретельно перемішуємо яблука з тістом. Виливаємо тісто на деко та випікаємо при 180 градусах 40-50 хвилин.
6. Охолоджуємо шарлотку та посипаємо її цукровою пудрою. Смачного!
- Ванільний цукор: за смаком
- Мелена кориця: за смаком
- Борошно пшеничне: 1 склянка
- Розпушувач: 1 ч. л.
- Цукор: 1 склянка
- Яблука: 3-4 шт.
- Яйце: 3 шт.
Приготування:
1. Збиваємо міксером яйця та цукор до пишної маси. Яєчна суміш повинна змінити колір та стати злегка світлою.
2. Додаємо до маси заздалегідь просіяне борошно та розпушувач. Збиваємо тісто міксером на мінімальних обертах.
3. Миємо яблука, чистимо їх від шкірки та нарізаємо смужками. Поливаємо яблука лимонним соком, додаємо мелену корицю.
4. Викладаємо на деко пергамент для випікання, змащуємо його вершковим маслом.
5. Ретельно перемішуємо яблука з тістом. Виливаємо тісто на деко та випікаємо при 180 градусах 40-50 хвилин.
6. Охолоджуємо шарлотку та посипаємо її цукровою пудрою. Смачного!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Спеціально для OGO.ua Вікторія ДжусПереглядів: 1083домашні рецепти, готуємо вдома, смачно, кухня, корисні поради господиням
Інші статті рубрики:
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?
Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 1055
З 1 квітня діти загиблих добровольців отримуватимуть 7800 грн
З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах
переглядів: 108
Декілька вулиць у Рівному залишилися без води
Через пошкодження водопроводу тимчасово відсутнє водопостачання на вул.Малорівненській, вул.Боженова та вул.Севастопольській.
переглядів: 118
Рецепт 10-хвилинка: готуємо шоколадне печиво без випікання
Це неймовірне печиво не лише смачне, а й корисне. Особливо такі ласощі сподобаються вашим діткам.
переглядів: 529