Ми у Facebook
18.04.2021, 14:10

Яблучна шарлотка, що здивує вашу родину: покроковий рецепт

Легкий у приготуванні рецепт яблучної шарлотки чудово смакуватиме вам та вашій родині. Шарлотка не займає багато часу в приготуванні та вважається одним із найпопулярніших рецептів серед господинь.
Інгредієнти:

- Ванільний цукор: за смаком
- Мелена кориця: за смаком
- Борошно пшеничне: 1 склянка
- Розпушувач: 1 ч. л.
- Цукор: 1 склянка
- Яблука: 3-4 шт.
- Яйце: 3 шт.

Приготування:

1. Збиваємо міксером яйця та цукор до пишної маси. Яєчна суміш повинна змінити колір та стати злегка світлою.
2. Додаємо до маси заздалегідь просіяне борошно та розпушувач. Збиваємо тісто міксером на мінімальних обертах.
3. Миємо яблука, чистимо їх від шкірки та нарізаємо смужками. Поливаємо яблука лимонним соком, додаємо мелену корицю.
4. Викладаємо на деко пергамент для випікання, змащуємо його вершковим маслом.
5. Ретельно перемішуємо яблука з тістом. Виливаємо тісто на деко та випікаємо при 180 градусах 40-50 хвилин.
6. Охолоджуємо шарлотку та посипаємо її цукровою пудрою. Смачного!





На правах реклами