Ми у Facebook
27.04.2021, 21:40

У Рівному стався конфлікт між адвокатом та журналісткою

У рівненському суді журналістка Вікторія Мамотюк звернулася до поліції через перешкоджання професійній діяльності.
Як повідмляє Суспільне, журналістка стверджує, що адвокат обвинуваченого у серії зґвалтувань не давав їй змоги проводити зйомку перед засіданням. Водночас працівник суду стверджує, що Вікторія Мамотюк не відреагувала на вимогу припинити знімати без дозволу його клієнта, тому він був нібито змушений втрутитись. Поліція за цим фактом відкрила провадження.

"Він (адвокат обвинуваченого Володимир Цуняк,-ред.) апелював до того, що засідання закрите. Я йому пояснила, що засідання ще не закрите, точніше – ще не почалося, а відтак я можу знімати все, що я хочу. Мої слова підтвердила й судова охорона. Тому що він до них почав кричати: "Заберіть її, вона не має права знімати". Судова охорона ніяких зауважень не робила і я проводила свою відеозйомку. Після чого він мене двічі вдарив по руці й вихопив із рук телефона", – каже журналістка Вікторія Мамотюк.

В той час адвокат стверджує, що він не винен й не мав на меті перешкоджати журналістській діяльності. Свої протиправні дії він не визнає й навіть заперечує.

Читайте також: У Рівному підпалили автомобіль: що відомо





На правах реклами