Ми у Facebook
25.05.2021, 15:51

Виробництво вакцини у Рівному. Чи реально?

Редакція ОГО отримала листа від рівнянина Івана Ходькіна щодо визнання й підтримки народної та нетрадиційної медицини.
Людство зіткнулось з проблемами нового вірусу, пошуки ліків виявились невчасними. Над пошуками захисту людей працювали і працюють тисячі науковців, дослідних центрів, фармацевтичних компаній світу. В місті Рівне ця проблема була майже вирішена. У 2002 році 8 листопада в газеті “ОГО” № 109(593) була опублікована стаття під назвою: “Корінь, який допоможе захистити від вірусу СНІДУ”. Автори надіялись, що матеріал зацікавить фахівців медичної галузі. На жаль, не зацікавив...

Минуло 19 років, і автор попередньої статті завітав до редакції вдруге. Те, що він нам приніс, в Україні, мабуть, ми бачимо вперше. Всю інформацію ми детально перевіримо. Ініціатор цього цінного надбання – я, рівнянин Ходькін Іван Дмитрович 1953 р.н. Збирав інформацію ще з раннього дитинства від свого дідуся, пізніше від інших дідусів і навіть на Уралі. У даний час ФОП, сплачую вчасно податок. Вивчаю та досліджую рослини, давно цікавивсь вірусами та бактеріями. В 1985 році висилав деякі рослини у дослідні інститути, лабораторії щоб дослідили, які хімічні сполуки містить рослина та яка основна її діюча речовина. Науковцям пояснював, що не маю вищої медичної освіти, просто маю народні надбання, котрі потрібно науково підтвердити. Все робив за власні кошти. Пізніше отримав на руки багато наукових досліджень, саме вплив на віруси. Коли почав отримувати пенсію, зміг поїхати в Університет народної медицини, в Харківський Фармацевтичний Університет, щоб в Україні змогли допомогати людям з важкими захворюваннями, в тому числі і з вірусами. Пропонували співпрацю іноземні компанії, однак віддавати наше українське поки не спішу.

Можливо, хтось знає, що на території Рівненщини після 700-го року виготовляли вакцину, тоді теж була панденмія і померла третина населення. Багато спалили, вапном білили та тікали з нашої території аж до Філіппін.

В чому в даний час є проблема? На початку пандемії, особисто я, не міг спокійно спати, дивлячись на людей, котрі помирають, піднявши з полиці свої надбання, побачив, що певні хімічні сполуки, приміром, білок бріодин, котрий можна виділити із сухої рослини, подавляє ріст клітин, котрі інфіковані вірусом імунодифіциту людини.

Описаних досліджень маю багато. Я відчуваю, що Україна скоро буде купувати іноземну вакцину саме в пігулках чи в краплях. Що потрібно на Рівненщині? Мав бажання безкоштовно допомогти хворим медичним працівникам, передати крапельки та порошки, суміші трьох рослин, котрі допоможуть боротися з вірусом. Марно. Управління охорони здоров’я в Рівненській області заборонило мені передати в лікувальний заклад, приміром, в центральну міську лікарню, тому що не зареєстровано в Україні.

Вони праві. Робіть висновки самі. Доведеться знову самотужки оббивати пороги високопосадовців і доказати, що в Україні можна чогось добитись. Прочитайте в інтернеті статті “Вірус у пенсійному фонді м.Острога” та “Сімейний підряд допомогає скривдженим”. Дещо зрозумієте. Особливо я втрачаю дорогий час, шкода, що кожного дня помирають люди. Мер міста Рівного п.Третяк запевнив мене по телефону, що це питання слушне, я надіюсь, що ця людина допоможе. Вирощував в горах Криму більше 20 років корені Тамуса (Адамового кореня), хочу їх переселити у природне середовище Рівненщини.

Що на даний час вирішується? Відгукнулась Українська асоціація народної і нетрадиційної медицини, п. Тетяна Петрівна Гарник показала документи, що на високому рівні МОЗ вирішує питання запровадження методів народної медицини у первинну ланку охорони здоров’я. Запевнила, що допоможуть офіційно зареєструвати вироби з рослини.

Мені знову доведеться самотужки вирішувати багато організаційних питань. Але на все потрібні кошти.

Звертаюсь до керівництва області, міста, до бізнесменів Рівненщини, до небайдужих заможних людей, кому дороге життя людей, бідних не прошу, бо сам їм допомогаю. Терміново потрібно відремонтувати теплицю, сушарку, налагодити переробку сировини для досліджень. Можливо, мене хтось підтримає, газета “ОГО” повідомить своїм прихильникам про результати підтримки.

Кошти для підтримки Івана Ходькіна - картка Приватбанку 4149 4390 1680 7152

Можете підтримати Асоціацію, а вона підтримає мене, Ваша воля.

ВГО “Асоціація фахівців з народної і нетрадиційної медицини України”
р\р м. Київ МФО 380805 ідент. код 33443640

UА 73 3808 0500 0000 0026 0015 9185 1 в АТ “РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ”
Тел. керівника +38 098 4287216 та +38 050 3530326


Резюме керівника проекту: Гарник Тетяна Петрівна, доктор медичних наук, професор, академік Академії наук вищої школи України, Головний редактор журналу “Фітотерапія, Часопис”. Президент ВГО “Асоціація фахівців з народної і нетрадиційної медицини України”. Директор ТОВ “Академія натуральної і комплементарної медицини”.


З повагою, Іван ХОДЬКІН.


Ілюстративне фото





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води