Ми у Facebook
05.06.2021, 20:35

Поблизу Рівного бізнес-леді розбила банку сметани на голові пенсіонерки, яка торгувала поруч

У місті Костопіль, що на Рівненщині жінка накинулася на пенсіонерку, яка торгувала продуктами на вулиці, і розбила їй про голову банку зі сметаною. Нападницею виявилася власниця салону, неподалік від якого бабуся розклала свій товар домашнього виробництва.
Про це йдеться у Facebook-спільноті "Все про Костопіль".

Інцидент стався на очах у перехожих, і один зі свідків зняв фото з місця події.

За словами очевидця, бізнес-леді побила пенсіонерку 4 червня близько 18:30, а відбувалося це на вулиці Грушевського недалеко від ринку.


На кадрах видно, що літній жінці розбили голову до крові, на її волоссі залишки сметани. Також помітно, що в декількох кроках від постраждалої і інші жінки займалися стихійною торгівлею, розклавши на асфальт продукти - зелень, яйця, молочку та інше.



У прес-службі поліції Рівненської області розповіли, що постраждала є 64-річна жителька села Корчів'я. Її відвезли на "швидкій" в лікарню, і після надання допомоги відпустили.

В рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), з'ясовуються всі обставини інциденту. Тривають першочергові слідчі дії.





На правах реклами