Ми у Facebook
15.06.2021, 15:03

Уродженця Донеччини судитимуть у Рівному

Дізнавачі Рівненського районного управління поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження відносно 41-річного обвинуваченого у вчиненні шахрайства в одній із рівненських аптек.
Він скоїв два злочини на території Рівненщини за пів години. Під приводом обміну крупніших купюр на гривні меншого номіналу чоловік незаконно заволодів на АЗС у селищі Гоща та в аптеці Рівного майже шістьма тисячами.

Уродженця Донецької області, який наразі проживає в Києві, оперативно затримали за кілька годин на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Привільне Дубенського району та вилучили грошові кошти в сумі 14 тисяч 200 гривень.
Дізнавачі Рівненського районного управління поліції зібрали достатньо доказів для повідомлення 41-річному чоловікові про підозру у вчиненні шахрайства за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України та закінчили досудове розслідування.

Завдану матеріальну шкоду кримінальним проступком у сумі 2700 гривень нині обвинувачений відшкодував фармацевтичному закладу.

Досудове розслідування відносно скоєного ним злочину у селищі Гоща триває.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, на Рівненщині п'яний водій керував вантажівкою. За шахрайство з орендами квартир рівнян опиниться на лаві підсудних.





На правах реклами