Ми у Facebook
24.07.2021, 12:50

У Рівному мобільний пункт вакцинації переїжджає до драмтеатру

Мова про Центр вакцинації від коронавірусної інфекції, який був розташований в приміщенні Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В.Поліщука. З 25 липня він переміщається до Рівненського академічного українського музично – драматичного театру.
Про це повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Вже цієї неділі, 25-ого липня, Центр вакцинації розпочне роботу у рівненському драмтеатрі. Працюватиме він з 9 ранку до 17 години. Водночас рівнянам варто врахувати, що останній пацієнт буде прийнятий о 16:30 (після отримання щеплення лікарі спостерігають за пацієнтом впродовж півгодини). Рівнян щеплюватимуть вакцинами Pfizer, CoronaVac та Moderna.

Додамо, що міський Центр вакцинації і далі буде працювати у приміщенні Рівненського академічного українського музично – драматичного театру. Тож ті рівняни, які отримували першу дозу щеплення у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В.Поліщука, на ревакцинацію повинні прийти вже у драмтеатр. Також всі жителі, які уклали угоди з сімейними лікарями у медичних закладах нашої громади та обслуговуються в них, щеплюватимуться саме в Міському Центрі вакцинації на базі Рівненського академічного українського музично – драматичного театру.





На правах реклами