Ми у Facebook
27.12.2021, 15:00

Сімейний гороскоп на 27 грудня для всіх знаків Зодіаку

Дізнайтесь, що вам віщують зорі.
Овен
Старші члени родини, а також маленькі діти не доставлять Вам ні найменшого клопоту. А ось з підлітками буде чимало проблем - вони будуть демонструвати підвищену самостійність і активно бунтувати проти Вашого авторитету. Ви, в свою чергу, навряд чи приймете це спокійно.

Телець
Під впливом Місяця в сприятливому аспекті Ви будете із задоволенням сидіти вдома і відчувати себе абсолютно комфортно. Ви зможете вирішити будь-які можливі проблеми і створити вдома чудову атмосферу.

Близнюки
Зараз хороший час для встановлення діалогу з близькими, особливо дітьми, і обговорення питань, які зазвичай виявляються під забороною. Користуйтеся моментом, щоб дозволити поточні проблеми і не дати їм посилитися.

Рак
Необхідні будуть деякі зміни в сімейній сфері і ви не відмовитеся їх ініціювати. Але не варто приймати рішень, які не обговоривши всі спершу з рідними самим детальним чином.

Лев
Під впливом Сатурна обстановка в родині буде похмура та нервова. Всі будуть насилу знаходити спільну мову. Поради, які Ви будете давати дітям, вони не почують. На щастя, присутність Юпітера допоможе щасливо уникнути серйозних конфліктів.

Діва
Більше часу приділяйте родині, навіть якщо інших справ по горло. Саме вдома Ви знайдете захист від усіх проблем зовнішнього світу і зможете набратися сил і сміливості, щоб впоратися з ними.

Терези
Сьогодні в центрі Ваших турбот виявляться діти. Багато представників і представниць знака вирішать завести дитину, навіть якщо матеріальне становище залишає бажати кращого. Якщо діти у Вас вже є, Ви подбаєте про те, щоб дати їм хороший старт у житті.

Скорпіон
Відносини з батьками будуть складатися більш-менш добре. Обов'язково знайдіть час для спілкування з ними: Ви можете багато чому один одного навчити.

Стрілець
Під впливом цього аспекту Меркурія Ви вольовим рішенням розправитесь з великою сімейною проблемою і житимете спокійно.

Козеріг
Нинішній аспект Нептуна обіцяє Вам достатньо легкий період в плані відносин з близькими. Завдяки підтримці Марса вони порадують повнотою сил і активністю. З іншого боку, Вам потрібно чимало сил, щоб закликати їх до порядку!

Водолій
Ви будете прагнути стати ближче до своїх дітей, приділяти їм більше уваги. Завдяки підтримці Нептуна зусилля, спрямовані в цей бік, неодмінно принесуть плоди.

Риби
Вам доведеться звалити на свої плечі тягар великої відповідальності, пов'язаної з родиною. Втім, це не викличе у Вас ніякої антипатії по відношенню до своїх близьких.





На правах реклами