29.12.2021, 11:20
Стакан кефіру і пачка сиру: рецепт смачного пирога до чаю
Пишний, смачний та ароматний пиріг до вашого столу.
Інгредієнти
Кефір – 200 мл
Сода – 1/2 ч.л
Яйце – 2 шт.
Цукор – 200 г
Ванілін – 1 щіпка
Рослинна олія – 100 мл
Борошно – 300 г
Розпушувач – 1 ч.л
Сир 9% – 300 г
Цукор для начинки – 3 ст.л
Яйця для начинки – 1 шт
Цедра лимона – 1 ч.л.
Приготування:
Готуємо сирну начинку. Для цього додаємо у посудину сир, яйце, цукор і цедру лимона. Перемішуємо все до однорідності.
Готуємо тісто. Нагріваємо кефір до кімнатної температури. Всипаємо туди соду, перемішуємо і чекаємо поки з’явиться пишна піна. Вбиваємо 2 яйця, додаємо цукор, ванілін і олію. Ретельно перемішуємо вінчиком.
Змішуємо борошно з розпушувачем і просіваємо в рідкий склад. Перемішуємо до однорідності. За консистенцією маса має бути схожою на тісто для оладок, тільки більш масляниста і глянсова.
Застеляємо форму пергаментом і виливаємо тісто. Формуємо з сирної маси великі кульки і укладаємо їх в тісто в окремих місцях, щоб частина кульок визирала назовні.
Випікаємо при 180 С протягом 40-45 хвилин до готовності. Визначаємо готовність за допомогою дерев’яної шпажки, до неї не повинно приставати тісто.
Після охолодження пиріг наріжте на порційні шматки.
Джерело.
Кефір – 200 мл
Сода – 1/2 ч.л
Яйце – 2 шт.
Цукор – 200 г
Ванілін – 1 щіпка
Рослинна олія – 100 мл
Борошно – 300 г
Розпушувач – 1 ч.л
Сир 9% – 300 г
Цукор для начинки – 3 ст.л
Яйця для начинки – 1 шт
Цедра лимона – 1 ч.л.
Приготування:
Готуємо сирну начинку. Для цього додаємо у посудину сир, яйце, цукор і цедру лимона. Перемішуємо все до однорідності.
Готуємо тісто. Нагріваємо кефір до кімнатної температури. Всипаємо туди соду, перемішуємо і чекаємо поки з’явиться пишна піна. Вбиваємо 2 яйця, додаємо цукор, ванілін і олію. Ретельно перемішуємо вінчиком.
Змішуємо борошно з розпушувачем і просіваємо в рідкий склад. Перемішуємо до однорідності. За консистенцією маса має бути схожою на тісто для оладок, тільки більш масляниста і глянсова.
Застеляємо форму пергаментом і виливаємо тісто. Формуємо з сирної маси великі кульки і укладаємо їх в тісто в окремих місцях, щоб частина кульок визирала назовні.
Випікаємо при 180 С протягом 40-45 хвилин до готовності. Визначаємо готовність за допомогою дерев’яної шпажки, до неї не повинно приставати тісто.
Після охолодження пиріг наріжте на порційні шматки.
Джерело.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Дарина ШЕВЧУК Переглядів: 18300Інші статті рубрики:
Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради
Ртутні термометри небезпечні і відсутні у продажу, але чи не в кожного ще лишився з мунулого такий прилад. Як безпечно управлятися з термометром, якщо він розбився?
переглядів: 568
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 275
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 332
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 298
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 548