Ми у Facebook
06.01.2022, 15:05

Манник без яєць - смачний торт на кожен день

Цей пиріг я спробувала у мами і він мені так сподобався, матуся поділилася зі мною рецептом у склянками, я готувала в грамах, напишу обидва варіанти, кому як зручно
ІНГРЕДІЄНТИ:

- манна крупа 2 ст (180 г);
- кефір-2 ст. (400 мл);
- цукор – 1 ст. (200 гр);
- соняшникова олія - ​​0.5 ст. (100 мл);
- сода – 2/3 ч.л;
- мука - 2 ст. (220 гр);
- какао-порошок – 2 ст.л.

ПРИГОТУВАННЯ:

- Кефір змішуємо з манною крутою та цукром залишаємо на хвилин 40.
- вливаємо олію і кладемо соду, перемішуємо. Додаємо борошно (але перед цим з борошна прибираємо 2ст.л.) замішуємо тісто. Ділимо на 2 рівні частини, в одну додаємо какао, в другу прибрано 2 ст.л борошна.
- в змащену олією форму кладемо по черзі по 2 ложки різного тіста. Робимо малюнок. Відправляємо в розігріту духовку випікатися при температурі 180 ° С до сухого сірника.





На правах реклами