Найкращий рецепт домашніх панкейків
- Кефір-1 склянка
- Яйце-1 шт.
- Цукор-2 ст.л.
- Борошно-1 склянка
- Сода-0.5 ч.л.
- Рослинна олія-2 ст.л.
Приготування:
Для початку змішуємо кефір із содою і залишаємо на 5 хвилин.
Беріть посуд більшого об'єму, тому що кефір почне піниться і може навіть виллється.
За цей час збиваємо яйце та цукор у пишну піну.
Змішуємо яєчну масу та кефір.
Потроху додаємо просіяне борошно.
Добре перемішуємо віночком, щоб не утворилося грудочок.
Вливаємо пару ложок олії і знову перемішуємо до однорідності.
Панкейки смажимо на сухій сковороді, на повільному вогні.

панкейки, рецепт, смачно, готуємо разом, готуємо вдома, корисні поради господиням
Чим відрізняється фторопласт від інших видів пластику

Фторопласт не використовують «просто так» — його обирають, коли інші матеріали не витримують умови експлуатації. Він дорогий у порівнянні з поліетиленом або поліамідом. Наприклад, якщо розглянути товари від ТОВ ПКФ Електропласт — постачальника кондукційних та електроізоляційних пластиків, фторопластові заголовки будуть приблизно у 2-3 рази дорожчі за інші. Але матеріал є незамінним там, де потрібно поєднання хімічної стійкості, термостабільності й мінімального тертя. Розгляньмо конкретні галузі та чому саме ПТФЕ.
переглядів: 302
На частині вулиць Рівного можливе ускладення рух

У Рівному тривають дорожні роботи: можливе ускладнення руху транспорту на деяких вулицях
переглядів: 454
Прогноз погоди на Рівненщині у вівторок, 7 травня

Синоптики прогнозують хмарну погоду, без істотних опадів.
переглядів: 389
Як урізноманітнити інтимне життя: поради для пари
Інтимне життя — одна з найважливіших частин будь-яких стосунків, і його значення важко переоцінити. Часом стосунки можуть потрапляти в рутину, коли звичка бере верх над емоціями, а близькість з партнером стає менш інтенсивною. Щоб уникнути монотонності, варто активно працювати над збереженням тепла та пристрасті в стосунках. Іноді навіть невеликі зміни можуть додати нового вогню та інтересу.
переглядів: 164
Рецепт ідеального бісквіту: секрети легкого й пухкого тіста

Бісквіт — основа безлічі десертів. Але приготувати його так, щоб він був ніжним, повітряним і не осідав після випікання — справжнє мистецтво.
переглядів: 422