31.01.2022, 11:30
Млинці з гарбузом і яблуком: рецепт від Євгена Клопотенка
Відомий український кулінарний експерт Євген Клопотенко поділився своїм рецептом млинців із яблучно-гарбузовою начинкою.
Для нього вам знадобляться такі інгредієнти:
- 130 г борошна
- 340 мл молока (замініть на воду для пісних млинців)
- 2 яйця
- 2 ст. л. соняшникової олії (і додатково для смаження)
- 2 ст. л. цукру
- 1 дрібка солі
Для начинки:
- 300 г гарбуза
- 1 велике яблуко
- 1 ч. л. соку лимона
- 30 г ядра лісових горіхів (обо волоського горіха)
- 1 ч. л. меду
Приготування:
● Приготуйте млинці. Борошно просійте, змішайте в мисці яйце, сіль, цукор, рослинну олію вінчиком до однорідного стану. Додайте борошно і добре перемішайте. Влийте молоко невеликими порціями і ще раз перемішайте.
● Пательню змастіть невеликою кількістю рослинної олії, вилийте ополоником тісто на пательню і розподіліть його по всій поверхні, нахиляючи сковорідку з боку в бік. Випікайте 1 хвилину, потім переверніть на інший бік і випікайте ще одну хвилину. Готові млинці викладіть на тарілку.
● Гарбуз і яблуко почистіть і натріть на крупній тертці. Змішайте їх в невеликій мисці, додайте мед, подрібнені горіхи і сік лимону. Викладіть начинювання в млинці і загорніть у формі трикутника.
- 130 г борошна
- 340 мл молока (замініть на воду для пісних млинців)
- 2 яйця
- 2 ст. л. соняшникової олії (і додатково для смаження)
- 2 ст. л. цукру
- 1 дрібка солі
Для начинки:
- 300 г гарбуза
- 1 велике яблуко
- 1 ч. л. соку лимона
- 30 г ядра лісових горіхів (обо волоського горіха)
- 1 ч. л. меду
Приготування:
● Приготуйте млинці. Борошно просійте, змішайте в мисці яйце, сіль, цукор, рослинну олію вінчиком до однорідного стану. Додайте борошно і добре перемішайте. Влийте молоко невеликими порціями і ще раз перемішайте.
● Пательню змастіть невеликою кількістю рослинної олії, вилийте ополоником тісто на пательню і розподіліть його по всій поверхні, нахиляючи сковорідку з боку в бік. Випікайте 1 хвилину, потім переверніть на інший бік і випікайте ще одну хвилину. Готові млинці викладіть на тарілку.
● Гарбуз і яблуко почистіть і натріть на крупній тертці. Змішайте їх в невеликій мисці, додайте мед, подрібнені горіхи і сік лимону. Викладіть начинювання в млинці і загорніть у формі трикутника.

Категорія: Новини > Споживач
Автор: Дарина ШЕВЧУК Переглядів: 6150Інші статті рубрики:
Рецепт екзотичного сніданку: як приготувати "дубайські панкейки"

Хочете здивувати себе та своїх близьких незвичайним і вишуканим десертом? Приготуйте "дубайські панкейки" – ніжні млинці на молоці, що подаються з розтопленим шоколадом, ароматною фісташковою пастою та хрусткою горіховою посипкою.
переглядів: 299
Важливі рішення та увага здоров'ю: астропрогноз на понеділок

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 9 червня.
переглядів: 220
Готуємо освіжаючий напій, який рятує від спеки

Рецепт безалкогольне освіжаюче мохіто.
переглядів: 839
Як позбутися тріщин на п'ятах: простий лайфхак

Чи не кожна жінка зіштовхується із проблемою сухих та потрісканих п'ят.
переглядів: 1260
Несподівані побачення та сюрпризи долі: астропрогноз на завтра

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 8 червня.
переглядів: 391