Ми у Facebook
31.01.2022, 11:30

Млинці з гарбузом і яблуком: рецепт від Євгена Клопотенка

Відомий український кулінарний експерт Євген Клопотенко поділився своїм рецептом млинців із яблучно-гарбузовою начинкою.
Для нього вам знадобляться такі інгредієнти:

- 130 г борошна
- 340 мл молока (замініть на воду для пісних млинців)
- 2 яйця
- 2 ст. л. соняшникової олії (і додатково для смаження)
- 2 ст. л. цукру
- 1 дрібка солі

Для начинки:

- 300 г гарбуза
- 1 велике яблуко
- 1 ч. л. соку лимона
- 30 г ядра лісових горіхів (обо волоського горіха)
- 1 ч. л. меду

Приготування:

● Приготуйте млинці. Борошно просійте, змішайте в мисці яйце, сіль, цукор, рослинну олію вінчиком до однорідного стану. Додайте борошно і добре перемішайте. Влийте молоко невеликими порціями і ще раз перемішайте.

● Пательню змастіть невеликою кількістю рослинної олії, вилийте ополоником тісто на пательню і розподіліть його по всій поверхні, нахиляючи сковорідку з боку в бік. Випікайте 1 хвилину, потім переверніть на інший бік і випікайте ще одну хвилину. Готові млинці викладіть на тарілку.

● Гарбуз і яблуко почистіть і натріть на крупній тертці. Змішайте їх в невеликій мисці, додайте мед, подрібнені горіхи і сік лимону. Викладіть начинювання в млинці і загорніть у формі трикутника.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ