Ми у Facebook
06.02.2022, 18:55

Трюфелі з дитинства - пригадайте цей смак

Чудовий десерт до вашого столу. Готуйте на здоров'я та подавайте красиво.
Для тіста:

- Масло вершкове м'яке - 250 гр;
- Яйце - 1 шт;
- Цукор - 6 с.л;
- Сода - 1/3 чл;
- Ванілін – пакетик;
- Окріп - 2 ст л;
- Борошно - 2,5 склянки борошна (приблизно 500 гр);
- Фундук свіжий або смажений – 18-20 шт;

Для посипання:

- Цукрова пудра - 5 ст л;
- Какао – 3 ст л;

Змішуємо всі інгредієнти, виходить м'яке, не липке тісто. Ділимо на рівні частини, надаємо їм форму трюфеля, поклавши в серединку фундук. Відправляємо в духовку на 25-30 хв при температурі 180 гр. Дістаємо і поки вони гарячі, посипаємо їх порошком (какао з пудрою). Порошок убереться. Через 15-20 хвилин, коли вони охолонуть, посипаємо знову порошком. Прикрашаємо за бажанням і насолоджуємося смаком дитинства.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ