Ми у Facebook
07.02.2022, 10:41

Як учасникам АТО поїхати в санаторій?

фото з prohr.rabota.ua.

На 2022-й передбачили 1704619,00 грн. на послуги санаторно-курортного лікування постраждалих учасників Революції Гідності, учасників АТО/ООС, членів сімей загиблих (померлих) таких осіб.
Для отримання послуги вищезазначеним пільговикам, які зареєстровані в Рівненській міській територіальній громаді, потрібно подати до Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради відповідні документи:



- заяву;

- медичну довідку лікувальної установи за формою №070/0;

- копію відповідного посвідчення;

- копію військового квитка (за наявності);

- копію документа, що підтверджує безпосередню участь особи в АТО/ООС (у разі відсутності у посвідченні ветерана війни посилання на норму Закону, відповідно до якої установлено статус);

- паспорт та ідентифікаційний номер.



Згідно з профілем захворювання та в порядку черговості подання заяв, вони направляються на санаторно-курортне лікування.

За громадянами, які перебувають на обліку, але не отримали послуги санаторно-курортного лікування в поточному році, зберігається право на забезпечення путівкою на наступний рік за умови поновлення медичної довідки лікувальної установи за формою 070/0, якщо строк дії попередньої довідки закінчився.



Це не поширюється на діючих військовослужбовців та осіб, які мають право на забезпечення санаторно-курортними путівками відповідно до Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками до санаторно-курортних закладів військовослужбовців, ветеранів війни, ветеранів військової служби, органів внутрішніх справ та деяких інших категорій осіб і членів їх сімей, затвердженого постановою КМУ від 27.04.2011 № 446.



За більш детальною інформацією звертатись за телефонами: 633896, 0984986704. Адреса: м. Рівне, вул, Соборна, 12, каб. 12.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської міської ради з посиланням на Департамент соціальної політики Рівненської міської ради





На правах реклами