Ми у Facebook
17.02.2022, 15:27

Торт "Баунті" - діти попросять ще

Смакує усім без винятку!
Корж:

- 4 яйця;
- 200 гр цукру;
- 200 гр борошна;
- Какао -3 стол.ложки;
- Вершки 10% - 200 мл (щоб просочити корж);

Крем:

- 200 гр кокосової стружки (якщо стружка дрібна, то можна трохи більше);
- 150 гр цукру;
- 250 мл молока;
- 150 гр вершкового масла.

Приготуваня:

Збийте яйця з цукром. Час збивання – 15 хвилин. Яєчно-цукрова маса має стати білою. Борошно змішайте із порошком какао. Суміш, що вийшла, додавайте маленькими порціями до яєчної маси. І акуратно перемішати лопаткою.
Форму змастити олією, випікати корж за температурою 180 гр до готовності. Поки корж остигає, приготуйте крем. У невеликій каструлі змішайте молоко з олією та цукром. Поставте на вогонь і розтопіть олію. Туди ж всипте кокосову стружку і перемішайте. Доведіть суміш до кипіння і варіть 15 хвилин на повільному вогні. Не забувайте періодично помішувати майбутню начинку.
Корж розділити на 2 частини, просочити вершками (не обов'язково). Викласти крем. Зібрати торт, зверху можна шоколадну глазур вилити або посипати стружкою шоколадною. Якщо коржі просочити, то торт дуже мокрий, соковитий і тане в роті.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ