17.02.2022, 15:27
Торт "Баунті" - діти попросять ще
Смакує усім без винятку!
Корж:
- 4 яйця;
- 200 гр цукру;
- 200 гр борошна;
- Какао -3 стол.ложки;
- Вершки 10% - 200 мл (щоб просочити корж);
Крем:
- 200 гр кокосової стружки (якщо стружка дрібна, то можна трохи більше);
- 150 гр цукру;
- 250 мл молока;
- 150 гр вершкового масла.
Приготуваня:
Збийте яйця з цукром. Час збивання – 15 хвилин. Яєчно-цукрова маса має стати білою. Борошно змішайте із порошком какао. Суміш, що вийшла, додавайте маленькими порціями до яєчної маси. І акуратно перемішати лопаткою.
Форму змастити олією, випікати корж за температурою 180 гр до готовності. Поки корж остигає, приготуйте крем. У невеликій каструлі змішайте молоко з олією та цукром. Поставте на вогонь і розтопіть олію. Туди ж всипте кокосову стружку і перемішайте. Доведіть суміш до кипіння і варіть 15 хвилин на повільному вогні. Не забувайте періодично помішувати майбутню начинку.
Корж розділити на 2 частини, просочити вершками (не обов'язково). Викласти крем. Зібрати торт, зверху можна шоколадну глазур вилити або посипати стружкою шоколадною. Якщо коржі просочити, то торт дуже мокрий, соковитий і тане в роті.
- 4 яйця;
- 200 гр цукру;
- 200 гр борошна;
- Какао -3 стол.ложки;
- Вершки 10% - 200 мл (щоб просочити корж);
Крем:
- 200 гр кокосової стружки (якщо стружка дрібна, то можна трохи більше);
- 150 гр цукру;
- 250 мл молока;
- 150 гр вершкового масла.
Приготуваня:
Збийте яйця з цукром. Час збивання – 15 хвилин. Яєчно-цукрова маса має стати білою. Борошно змішайте із порошком какао. Суміш, що вийшла, додавайте маленькими порціями до яєчної маси. І акуратно перемішати лопаткою.
Форму змастити олією, випікати корж за температурою 180 гр до готовності. Поки корж остигає, приготуйте крем. У невеликій каструлі змішайте молоко з олією та цукром. Поставте на вогонь і розтопіть олію. Туди ж всипте кокосову стружку і перемішайте. Доведіть суміш до кипіння і варіть 15 хвилин на повільному вогні. Не забувайте періодично помішувати майбутню начинку.
Корж розділити на 2 частини, просочити вершками (не обов'язково). Викласти крем. Зібрати торт, зверху можна шоколадну глазур вилити або посипати стружкою шоколадною. Якщо коржі просочити, то торт дуже мокрий, соковитий і тане в роті.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Спеціально для OGO.ua Катерина МарченкоПереглядів: 21417рецепт, торт, готуємо разом, готуємо самчно, корисні поради господиням
Інші статті рубрики:
На вихідних буде спекотно: Прогноз погоди на кінець березня
Сьогодні злива, а завтра тепло. В цю похмуру днину порадує прогноз синоптиків.
переглядів: 157
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 269
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 274
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 290
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 288