Ми у Facebook
17.02.2022, 18:55

Найсмачніший рецепт торта "Сметанник"

Такого ви ще не готували!
Для основи:

250 гр пшеничного борошна
180 гр вершкового масла
50 гр цукру або сах.
1 ч.л розпушувача

Для начинки:

600 гр сметани (будь-якої жирності)
4 яйця
50 гр цукру

М'яке вершкове масло та борошно добре перемішуємо, додаємо цукор та розпушувач. Змішуємо все до однорідного стану і готове тісто прибираємо в холодильник на півгодини

Для начинки:

Змішуємо сметану, цукор та яйця до однорідної маси

У формі 23-24 см з тіста формуємо основу, вливаємо начинку та відправляємо в розігріту духовку
Випікаємо 40-50 хвилин при 170 ° (час залежить від вашої духовки) На початку начинка буде ще не стабільна, тому потрібно дати сметаннику повністю охолонути. А потім можна насолоджуватися десертом.





На правах реклами